Sări la conţinut

Exclusiv! Scrisoare-omagiala! Cu ocazia aniversarii a sase decenii de viata si a 45 de ani de munca, domnul Ion Iliescu i-a adresat lui Nicolae Ceausescu urmatorea scrisoare. După 20 de ani. 41% dintre romani l-ar vota presedinte pe Ceausescu. sondaj realizat de IRES in perioada 21-23 iulie 2010.

iulie 23, 2010

Scrisoarea

Iliescu Ceausescu 1978

Ion Iliescu in limuzina prezidentiala (Buick Electra) I-B-103, impreuna cu Elena si Nicolae Ceausescu. Foto: Arhivele Naţionale

Ion Iliescu in limuzina prezidentiala (Buick ElectraI -B- 103, impreuna cu Elena si Nicolae Ceausescu 1978

Ion Iliescu ii saruta mina Elenei Ceausescu

Ion Iliescu impreuna cu Nicolae Ceausescu

Ion Iliescu impreuna Suzana Gadea si Elena Ceausescu

Ion Iliescu imreuna cu Ceausescu

Ion Iliescu impreuna cu Elena Ceausescu

Scrisoarea-omagiala lui Iliescu catre Nicolae Ceausescu (originalul)

Scrisoarea-oagiala a lui Iliescu catre Nicolae Ceausescu, vezi semnatura lui Ion Iliescu!

Srisoarea-omagiala a lui Ion Iliescu pentru Nicolae Ceausescu 1978 (ORIGINALUL

Ion Iliescu zambeste fericit dadand-ui mina lui Ceausescu


Ion Iliescu; “Cu contributia cu participarea cu prezenta oamenilor muncii, cu participarea activa a poporului, si nu a unor coducatori care s-au auto-intitulat conducatori sau autointitulat alesi al poporului sau intitulat comunisti . N-au nimic de a face nici cu socialismul, nici cu ideologia comunismului stiintific. Au a intinat numai, numele Partidului Comunist Roman(…).”

Ion Iliescu impreuna cu Nicolae si Elena Ceausescu (in spate)

Mineriada

Ion Iliescu in limuzina prezidentiala (Buick Electra click) I-B-103 alaturi de Elena si Nicolae Ceausescu


Dacă Nicolae Ceauşescu ar candida la preşedinţie, alături de şefii partidelor de astăzi, 41% dintre români l-ar vota, ceea ce l-ar califica în turul II, potrivit unui sondaj realizat de Institutul Român de Evaluare şi Strategie (IRES).

Dacă ar mai fi în viaţă, Nicolae Ceauşescu ar fi principalul contrandidat al lui Victor Ponta sau Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale. Sau principalul favorit al scrutinului. Cel puţin aşa arată datele unui sondaj realizat de IRES în perioada 21-23 iulie 2010.

Potrivit cercetării, 41% dintre români ar fi gata să-l voteze la prezidenţiale pe fostul lider comunist, în timp ce 52% spun că nu ar face-o. Chiar mai mulţi decât cei care spun că l-ar vota – 49% – spun că Ceauşescu ar fost un conducător bun, faţă de doar 15% care afirmă contrariul. Soţia acestuia, Elena, e la polul opus – 67% o consideră un lider negativ, doar 9% afirmând că acesta a avut un rol pozitiv .

71% dintre cei care au răspuns chestionarului spun că fostul dictator comunist nu şi-ar meritat soarta de care a avut parte, 80% spun că nu a avut parte de un proces corect, iar 84% dintre români nu ar fi votat pentru condamnarea sa la moarte. Mai mult, aproape 70% dintre cei chestionaţi cred că persoanele care l-au condamnat pe Ceauşescu la moarte ar trebui să plătească.

Românii par să fi ajuns la vorbele unui slogan celebru post-comunist: „Ceauşescu, să ne ierţi că în decembrie am fost beţi!”. Fostul dictator comunist este considerat un conducător pozitiv de aproape jumătate dintre români. Pe soţia acestuia nu o regretă însă aproape nimeni. 84% dintre români nu l-ar fi condamnat la moarte
Dintre cei care l-ar vota, 49% provin din mediul rural, iar 33% din mediul urban. Moldovenii (48%), bucureştenii şi dobrogenii (43%) ar pune ştanmpila pe Ceauşescu. Cei mai puţini votanţi ai lui Ceauşescu (35%) ar proveni din Transilvania şi Ardeal
Două tremi dintre români trăiau mai bine în comunism
Fostul dictator este considerat bun de 51% dintre bărbaţi şi 48,1% dintre femeile care au răspuns cercetării şi rău de 19,9% – bărbaţi şi 11,1% femei
Potrivit sondajului IRES, circa 63% dintre români cred că oamenii trăiau mai bine în comunism, 23% spun că trăiau mai rău, 9% că trăiau la fel, 6% nu ştiu sau nu răspund. Paradoxal, deşi spun că atât ei personal, cât şi societatea o duceau mai bine, majoritatea nu regretă căderea comunismului (57% mai precis), în timp ce doar 37% se declară nostalgici ai regimului.
Studiul a fost realizat pe un eşantion de 1460 de persoane şi are o eroare maximă de ± 2,7%.


41% of Romanians declared that they would vote former dictator Nicolae Ceausescu as President of the country

Almost two thirds of the Romanians believe that they were better off before 1989 in Communism, and 41% of those interviewed said that if former Communist dictator Nicolae Ceausescu would run for President they would vote him, an IRES survey reveals.

If almost one of two Romanians believe that Nicolae Ceausescu was a good leader, 67% of the respondents say that his wife, Elena, was a bad leader. 87% of those interviewed heard about the decision of the heirs to exhume the remains of the couple.

71% believe that Ceausescu did not deserve the punishment and 23% agree with the way his dictatorship ended. 63% of the respondeds said that they were better off in the Communism, 9% said they were just the same and 23% said that life was tougher in Communism.

55 comentarii leave one →
  1. iulie 23, 2010 23:24

    Rusine, rusine, si inca odata rusine !!!

    Apreciază

  2. gyll permalink
    iulie 24, 2010 05:53

    Bine mao Ovidiule,faci bine ca postezi asemenea lucrurii insa nu ocupa tot spatiul pe forumurii cu ele,este suficient de maxim doua ori,succes in continuare!

    Apreciază

  3. iulie 24, 2010 06:01

    @gyll,
    Multumesc frumos !

    Apreciază

  4. vladtepes permalink
    iulie 24, 2010 06:55

    Ehe dragii mosului acum vedeti ce om de bine e tovarasul Iliescu cu a lui ceata.halal roman.La Gherla cu el pina nu se raceste.Vorba lui Caraagiale „curat murdar”Nu stiu de ce e asa de greu sa-l bagati la racoare un pic.Nu sa moara dar sa vada cum e viata in celula.

    Apreciază

  5. iulie 24, 2010 07:16

    Vladtepes,
    ca sa vezi cata viata lunga a avut ceausescu dupa urarea din 1978 a luiiliescu

    Apreciază

  6. petru permalink
    iulie 24, 2010 08:32

    Stim cine ne-a condus dar se pare ca unii de abia acum afla. Bine ar fi sa ii inchida pe toti cei care au facut parte din UTC-PCR-etc (vezi, tot cu „c” 🙂 )dar mi-e teama ca pe urma ar cam bate vantul prin Romania.

    Apreciază

  7. gyll permalink
    iulie 24, 2010 15:15

    Stai linistit Ovidiule ,nu sunt moderator,insa prea de multe ori postezi acestemesaje pe forumurii si dupa cum vezi si tu ocupa mult spatiu si de la un moment dat sunt stresante pentru cei ce citesc .daca vrei ma gasesti pe Facebook sub acest pseudonim luat in urma faptului ca fredonam cu multii anii in urma”hai acasa,hai cu mine ..
    ma poti gasi si pe mess sub”mortilica@yahoo.com”,deasemenea si pe Netlog.
    Deci sa ne intelegem in continiare bine pe forumurii.O.K. Ovidiule?

    Apreciază

  8. iulie 24, 2010 15:20

    @Gyll,
    ok, dar n-am acolo cont.

    Apreciază

  9. catmarlu permalink
    iulie 24, 2010 19:19

    lovitura de stat nu revolutie

    Apreciază

  10. iulie 24, 2010 19:37

    Deci cum ar veni , Ilici a muscat mâna stapanului…. Era evident si-n 12 ianuarie 1990 ca lumea aflase cine-i individul si au purces la un miting pentru inlaturarea lui cu toate eforturile zvonerilor si zvonacilor ca vezi Doamne e un miting pus la cale de teroristi . Teroristi au fost ei , astia de dupa ’89 . Din pacate directia tarii a fost dictata catre stanga-jos cu rostogolire pana in ziua de azi .

    Apreciază

  11. un fost UTC-ist permalink
    iulie 24, 2010 19:52

    nu inteleg ! pina la urma aveti ceva cu cei care au fost membri pcr-utc ? probabil ca nu ati facut nici unul din cei dinaintea mea din aceste organizatii . oricum cred ca as prefera ca la ora actuala sa fac parte din asa ceva decit dintr-unul din partidele astea de azi care nu stiu ce vor si ce e bun ptr popor ci doar pentru ei . cel putin inainte mai aveai ceva . acum NIMICA . eu am facut revolutia ca SOLDAT nu caaltii care acum zic ca au fost revolutionari si iau bani de la stat pe nimic si au fost activisti . si eu am fost secretar PROPAGANDIST PE LICEU ANUL 3-4 (treapta a 2-a) dar eram printre primii pe liceu ptr ca acolo nu ajungea oricine .nu se punea in asemenea posturi orice om (cel putin pina la un anumit nivel) si asta nu am fost eu. ar trebui lasati in pace ptr ca totusi s-a trait mai bine decit acum . degeaba avem libertate de cuvint daca nu mai avem libertate financiara .

    Apreciază

  12. iulie 24, 2010 20:38

    @Reactoru’,
    numai dou luni dupa lovitura de stat a mai dat una impotriva poporului.

    Apreciază

  13. iulie 24, 2010 20:43

    @un fost UTC-ist,
    asta inteleg, dar sa spui ca ai fost rezident timp ce-i pupai fundul stapanului asta nu inteleg. Sunt convins ca daca studentii nu ieseau in strada (mineriade) Iliescu continua pe linia stalinista bolsevica desi nu si-a schimbat mentalitatea si nici macar ideologia, el a vrut puterea restul nu prea conta pentru el.

    Apreciază

  14. iulie 24, 2010 22:05

    Fostule UTC-ist , esti total paralel cu subiectul. Nu intelegi un lucru elementar , asta de se musca de urechi cand rade nu a stat numai sa traga limbi in curu lui Ceausescu , a mai aranjat el neste treburi care i s-au potrivit manusa la lovitura de stat . La Europa Libera se vorbea de mult de ” gruparea Iliescu „…Daca esti atent si vezi comentariile cuplului la simulacrul de judecata iti dai seama ca la asta se referea cand spunea ce spunea…

    Apreciază

  15. Zim'Bel permalink
    iulie 24, 2010 22:37

    Ili3ci-cu, un lacheu al lacheu=valet=copil de casa al oricui ar fi fost la putete in Romania, asteptand cuminte ca un sharpe, cu ochii atintiti pe ciolan, gandind noaptea supbt paturica, la ziua in care va ajunge si el sa suga din ciolanul puterii, frumos mirositor si va fi el (rasplatit pt rambdarea sa cuminte=pe limba serpeasca) pe scaunul care probabil considera ca i se cuvenea si lui pe drept pentru rabdata obedienta… Capo de Tuti Capi peste tarla PCR si la lumina ocrotitoare a marelui Cap de la rasarit… amantul sau platonic= Gur-baciov :)))) Of, tradatorii de tara! :))))

    Apreciază

  16. distrusilor!!!! permalink
    iulie 24, 2010 22:51

    distrusilor, mai terminati-va ba cu comentariile pe marginea acestui subiect, n-aveti o chifla in stomac si va dati cu parerea. la munca ba ca de asta ne ducem de rapa, ca toti stim sa vorbim si niciunu nu face nimic…ratatilor!!! la munca baa

    Apreciază

  17. iulie 25, 2010 00:59

    a fost lovitura de palat apoi de stat

    Apreciază

  18. iulie 25, 2010 03:44

    Ovidiu, cine te plateşte pe tine, ca asta * uiti * sa postezi .. ?

    Apreciază

  19. iulie 25, 2010 03:52

    Ahtiat după trafic , precum un puşti… aşa pari pt neavizaţi…
    Ce crezi că rezolvi, tu, Ovidiule … că eu una te întreb vis a vis de cele de mai sus :
    – aşa , şi ?
    – ai fost tu personal pus în situaţia de-a închina ode ca să NU sufere ai tăi ?
    – ai participat efectiv la Revoluţie ? –
    – pentru cine prestezi ?
    Eşti într-o mare eroare! ŞI interpretezi. Cameleon.

    Apreciază

  20. iulie 25, 2010 03:59

    Ruşine să-ţi fie ŢIE, Ovidiule că eşti un LACHE ! Unul plătit! Ceea ce e şi mai grav ŞI ruşinos!
    În loc să pierzi timpul pe aci, mai bine ai munci ceva. Ai sădit vreun pom ? Ai crescut vreun copil, ai construit ceva la viaţa ta sau asta e tot ce poţi, să dai cu băţu-n baltă şi cu muci-n ce apuci…
    Nu-mi răspunde mie, tu ai o problemă, una f gravă ! Eşti trist, frustrat şi un nefericit. NU te invidiez … vai de steaua ta !

    Apreciază

  21. iulie 25, 2010 03:59

    @Sibilia,
    de ce nu? asta este istorie. Asa cum Iliescu dupa 20 de ani si-a publicat scrioarea impotriva lui Ceausescu din martie 1989, care n-a ajuns la destinatie („scrisoarea pierduta”) oare de ce sa nu public o alta scrisoare-omagiala care de-fapt a ajuns? mai sunt, dar le voi publica mai tarziu.
    despre care revolutie vorbesti? a fost lovitura de palat, apoi asisanarea sotilor Ceausescu, si lovitura de stat, in 1990 mineriade.

    Cum poate sa se numeasca Ion Iliescu revolutionar anti-comunist? el este de-fapt un lingau de tip Vadim-Paunescu, chiar si mai rau. care-i scria lui Nicolae Ceausescu scrisorii omagiale il cuvinta la congrese, se plimba prin anii ’80 cu limuzina prezidentiala alaturi de sotii Ceausescu. Ca pina la urma sa-l omoare fara mila ca pe niste animale salbatice, asa cum a zis chiar Gorbaciov, si intreaga lume, el este vinovatul principal pentru mortii de dupa evacuarea lui Ceausescu din CC, el pe 22 seara si-a luat asupra responsabilitatea!
    Dar te rog frumos sa nu injuri sau sa folosesti un limbaj neadecvat, si fara jigniri sau atac la persoana.

    Daca nu-ti convine, publicarea scrisorii, du-te la Iliescu si intreaba-l de ce ii scria lui Nicolae Ceausescu scrisori omagiale si cuvantari la congrese. Si de ce i-a sarutat mina Elenei Ceausescu???

    Apreciază

  22. lucy permalink
    iulie 25, 2010 06:53

    nu mise pare ceva gresit.indiferent cine ar fi fost. proceda la fel ca iliescu.nu il mai criticati ca toata lumea era comunist infocat.

    Apreciază

  23. Peter Schacht permalink
    iulie 25, 2010 07:52

    Iliescu este un criminal. Ieste interesat ca nimeni nu trage la raspundere . Legile din Romania nu sint valabile si pentru tovarasul Iliescu ? Poate cineva o sa aiba curajul sa-l dea in judecata lat tribunalul din Haga.

    Apreciază

  24. iulie 25, 2010 11:16

    Distrusule , la care munca bre ? Ca au daramat astia fabricile si au facut marketuri,banci si locuinte . Nu se mai produce deloc nemaifiind fabrici , in schimb se importa la greu si se cumpara de colo si se vinde dincolo . Arunca-ti un ochi pe anunturile de joburi , ai sa constati ca se angajeaza doar tarfe si fete pentru videochat . Deci de care munca vorbesti ?

    Apreciază

  25. Aurelian permalink
    iulie 25, 2010 12:42

    Vremurile in care il vom plange pe CEAUSESCU aproape au venit! Acum nu mai avem ninic din ceia ce este cu adevarat important si pe vremea lui CEAUSESCU aveam(serviciu, locuinta , industrie etc . Pana acum s-a trait cat de cat bine pentru ca s-a devorat ce a facut CEAUSESCU . Ce va urma va fi groaznic.)

    Apreciază

  26. Iuli permalink
    iulie 25, 2010 15:35

    K barbat si presedinte Ceausescu a fost prezentabil si destul de patriot , nu caricaturile ce au urmat k presedinti , tapu , chioru si javra de iliescu care au scarbit lumea , sunt mic imi aminesc ca am prin de pioner pana in clasa a 2a si ma incanta cravata uniforma totul ordonat ,,acum ma uit in urma si ma minunez ce minunu a facut poporul condus cu de Ceusescu casa poporului , canalul erau lucruri pt tara sunt sigur ca de ar mai fi trait azi aveam si autostrazi ,,,,,si Iliescu ce lepra de om fals mincinos , hot si tot ce e mai rau ….dar marea vina e a poporului roman noi alegem presedintii noi ii suportam si noi suntem primii care dam spaga pana nu incepem sa ne schimbam NOI nimic nu se va face Unitate fratilor si se poate face orice chiar si Romania Mare sau cu saracia in care suntem am uitat de asta , un proverb zice , DACA U NU FACI NIMIC , NIMENI NU O FACE PT TINE sau mai concret NIMENI NU VA PLANGE PT TINE acum ca in 20 de ani ati vazut lumea toata cat stramosii nostri in secole luati exemplu de la popoare care au renascut din cenusa Germania , Japonia ….daca ei pot si noi putem …imi doresc enorm ca Petru Rares sa fi avut dreptate …VOM FI IARASI CE AM FOST SI MAI MULT DECAT ATAT … CO DOR NE CURGE SANGE DE ROMANI IN VINE SI DACI DESCENDENTI DE VITA VECHE RESPECTABILA ….o zi buna tuturor (pacat ca multi sunt viteji numai pe net )

    Apreciază

  27. Iuli permalink
    iulie 25, 2010 15:38

    scuzati scrisul si literele lipsa (m am grabit )

    Apreciază

  28. iulie 25, 2010 16:23

    Apreciază

  29. iulie 25, 2010 16:30

    Neobrazatul de iliescu isi intorcea mantaua dupa cum sufla vantul.Rezultatele se vad in economia tarii aproape 100% tigani.

    Apreciază

  30. iulie 25, 2010 19:52

    Este interesant că am găsit, în sfârşit, o pagiina web în care sunt adunate atât de multe argumente împotriva don’lui Iliescu.

    Apreciază

  31. iulie 25, 2010 22:16

    @roman de ieri
    se zice ca si Iliescu ar fi tigan.

    Apreciază

  32. vasile permalink
    iulie 26, 2010 06:54

    Tradatorii de tara de dupa 1989, au numele in : escu: Iliescu, Constantinescu, Basescu, Isarescu. Toti trebuie asasinati pentru a compensa cit de cit uciderea lui Ceausescu care a facut mult mai putin rau tarii in raport cu acesti asasini adevarati ai poporului roman.

    Apreciază

  33. iulie 26, 2010 11:46

    Comunismul a reuşit să adune pe majoritatea românilor într-o „fronda” tacită, iar capitaliştii instalaţi după 1989 au reuşit să învrăjbească român cu român. Iar internetul este folosit la maxim. Stau şi citesc postări pe internet şi mă crucesc. Mă conving pe zi ce trece că România este pierdută. Şi anunţ pe toţi postatorii cu idei, că toate criticile şi înjurăturile lor la adresa guvernanţilor foşti şi actuali, are efect asupra lor, exact ca şi un găinaţ de porumbel asupra armatei talibane din Kabul. Şi a spus Soros nişte vorbe care cred că au fost făcute pentru români, citez: „…întotdeauna este mai usor sã mobilizezi oamenii împotriva a ceva decît pentru ceva.” Ia gândiţi cu mintea voastră nu cu a altora, dacă este real sau nu. Si îmi permit să am judecăţi de valoare, pentru că am trăit acele vremuri, şi am fost şi împuşcat în decembrie 1989. Şi vreau să mai amintesc ceva, cum cei de acum au slugi de pupat în cur, comuniştii aveau slugi mai loiale şi mai bune. Aşa că nu Iliescu a scris acea scrisoare, a fost trimisă automat de către slugile lui din birou. Toţi şefii din PCR aveau slugi care scriau aceste scrisori, nu le compuneau ei personal. Singurii care şi le scriau singuri, sunt scriitorii şi poeţii din acea vreme, care se şi fuduleau cu scrisoarea lor şi pupau în cur slugile din jurul „tovarăşului” ca acesta să ajungă să le citească. Aşa că nu mai vorbiţi din cărţi fără să cunoaşteţi realitatea. Exact ca şi cum mănâncă unii căcat că se stătea la rând şi nu existau alimente. Datorită serviciului, am fost în mii de case, nu am găsit una care să nu aibă cămara şi congelatorul plin cu alimente. Şi dacă ăsta este capitalismul pentru care era să-mi pierd viaţa, încep să regret comunismul. Şi nu uitaţi că sistemul capitalist nu are nevoie decât de oameni-vită, care stau la ordin şi muncesc pentru ei. Ia uitaţi-vă voi în oglindă dimineaţa, nu cumva aveţi deja tabla la ureche şi nu aţi observat-o, că de gândit, gândiţi exact cum vor ei.

    Apreciază

  34. iulie 26, 2010 12:05

    @Doru Dascalu,
    Interesant cum Iliescu dupa 20 de ani(anul trecut) isi publica scrisoarea „pierduta” impotriva lui Ceausescu din martie 1989, iar scrisorile care au ajuns la destinatie (la Ceausescu) si nu s-au pierdut nu le publica, mai rau pina in 2005 a fost interzisa publicarea scrisorii.

    Ps.cuvantariile lui Iliescu catre Ceausescu de la congrese el le-a citit cu gura lui.. chiar in sala… vezi video!

    Apreciază

  35. gyll permalink
    iulie 26, 2010 14:29

    Ovidiu,ma gasesti pe mess,Pavel Emanuiel,contacteaza-ma!

    Apreciază

  36. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 28, 2010 17:39

    İliescu e un jalnic tradator, asta nu e comunist…va ınşelati.
    Nu toti socialişti sunt comunişti, domnilor.
    İliescu e FASCİST!!!

    Apreciază

  37. Lucianmotzul permalink
    iulie 29, 2010 05:16

    Acest Iliescu TIGAN,descendenta lui scrisa in USA in ziarul Lumea libera <din New York cu multi ani in urma ,acest tradator de neam si tara ,ruinatorul ROMANIEI si care nici azi nu tace ,trebuie judecat si inchis pt crimele facute si distrugerea economiei nationale impreuna cu MULTIIIIII de ai lui.Iar acest partid PSD luat la puricat si vazut fiecare ,acest Ponta guraliv ,demagog,inginfat si care face pe cinstitul trebuie sa sufere o infringere rusinoasa la alegerile vitoare ,dar trebuie sa apara un partid credibil si integru care sa faca ceva pt ROMANIA.Ce sa facut in Romania pe vreme lui Ceausescu sa facut prin truda si scrificiul POPORULUI ROMAN ,totul cartelat ,lipsa mincare ,caldura ,lumina ,libertate zero ,o generatie de sacrificat ca cei de acuma sa poata fura si inbogati ,acesti HOTI care conduc de 20 de ani TARA.

    Apreciază

  38. Moromete permalink
    iulie 29, 2010 11:50

    Invatati!Invatati!Invatati!

    Nu mai veniti cu aberatii pe aici si cu povesti nemuritoare, mai bine va apucati sa va documentati inainte sa postati cate o parere.
    Iliescu este comunist ” hardcore” iar daca cautati gasiti si biografia.
    http://downloads.members.tripod.com/~Fratiile_de_Cruce/ion-iliescu.htm

    In loc sa va plangeti de mila mai bine cautati solutii sa faceti bani , asta este singura solutie.
    In momentul in care ai puterea economica poti sa te scapi de comunistii astia de generatia a doua care ne duc la dezastru.

    Apreciază

  39. iulie 29, 2010 18:39

    @Lucianmotzul,
    Da, dar comunistii schimbau biografiile ca sa se potriveasca, mama lui ze zice ca-i tiganca din Bulgaria. in Oltenita 80% sunt tigani

    Apreciază

  40. iulie 29, 2010 18:44

    @Moromete,
    sa stii ca l-am intrebat pe Iliescu daca-i adevarat ceea ce scrie in aceasta biografie secrete, dar el mi-a zis ca-i vorba de o minciuna ordinara, dar totusi ceva nu se leaga ca pe bunicul lui Iliescu nu-l chema Iliescu ci Penu.
    Mama adoptiva a lui Iliescu a fost servitoarea Anei Pauker, dansa l-a ajutat pe Iliescu sa invete la Moscova. Chiar Iliescu povestea ca erau ceva legaturi intre ei.

    Apreciază

  41. iulie 29, 2010 18:47

    @Gabi Aydoğdu
    sigur ca da si-a tradat mama adica pe Elena Ceausescu care-l ducea de minuta sa-si vada tata la puscarie.

    Dar si pe Ceausescu l-a tradat

    Apreciază

  42. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 30, 2010 07:57

    Moromete: „In loc sa va plangeti de mila mai bine cautati solutii sa faceti bani , asta este singura solutie.”

    Dute şi rezolva problema cu betia de cuvinte şi pe urma vino tu sa ne ınveti pe noi sa ınumaram banii…Manelistule!!
    Uai de capul nostru, e pilna Rom. de cocalari…
    V-a intrat capu-aşa de- adınc ın cur, ca nu mai vedeti lumina zilei. Aveti creierele putrede asemanator sistemului capitalist! Refuzati sa vedeti realitatea darr nu refuzati niciodata o Coca şi-un Marlboro…
    Intrebarea este urmatoarea: Pai bai manca-v-ar tata, cıti ati citit Capital-ul Marx, cati ştiti cine-i Engels?…
    Romania mai poate fii scoasa din rahat numai de oamenii care se pricep ın labirintul ekonomik communist…Adicatelea Marxizmul…
    Sauuuu, daca tot sunteti voi ıntr-atıt de deştepti de ce nu ghiciti o ecuatie a carei rezultat sa duca Romania la o viata mai buna?
    Ce ati facut bai fasciştilor de 20 de ani? Inumarati bani cıştigati de pe bunurile construite de Ceauşescu?
    Aştia tre’ ıngropati de vii draga, alta solutie nu exista!! Bine le facea Ceauşescu!!!

    Apreciază

  43. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 30, 2010 08:25

    Ovidiu:

    De unde sa ştie domnule aştia cine a fost Ana Puker, la HAcademia de Manele a lui Florin Salam se preda cultura de masa şi alte arte:))
    Asitam la naşterea unei dinastii fratilor:))))
    E clar ca pe lınga cıt e de şkolit, e şi deştep din cale – afara…nu-i mai ıncap ın capatına decıt banii…A dat o mie de parai şi s-a facut hakademician ın 2 zile:))))
    Dute bey şi te ımpuşca lautarule!!

    Apreciază

  44. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 30, 2010 09:27

    Sibilla:

    E clar ca o sa fii nominalizata anul acesta pentru Nobel, eşti o a doua bomba dupa Herta Müler… Numa ca fufa aia nu se prea poate gasi noah printre metaforele romaneşti…
    Scrie şi tu ca toate tunetele şi fulgerele din 65′ pına ın 89′ erau provocate de Ceauşescu şi ai pus-o de o statue de carton de la Suedezi… Anti-Comunsta lui Papura!!

    „Ai sădit vreun pom ? ” zici matale…
    Bre, uite ce e… tu eşti mai proasta decat Elena Udrea , Elena Basescu şi Ritzi la un loc…
    Pai pentru ce sfinti mei sa mai sadim „pomi”, sa va faceti voi curuile mari cum ati facut de pe padurile communiste?
    Nu vezi darcu’ ca v-a luat gırla ca ati vındut padurile şi digurile?
    Ahha, va pica greu l-a stomac adevarul aşa? Eh e greu de digerat ştim noi…
    Haa siktir, nesimtit-o!! Ai un tupeu oribil!!

    Apreciază

  45. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 30, 2010 09:49

    Distrsule:

    Hai scrie şi tu ca nu te impoziteaza nimeni … Poate vre’o data conştiinta, daca şti ce-i aia binenteles.

    Nu vezi şi tu ca ati transformat Romania ın bordel? Merge omul sa gaseasca de lucru şi prima ıntrebare care i se pune e ” Aveti experienta? „… Şi daca ai facultate ce?
    Sunt mai tari floraresele oacheşe de la Titan 20 de ani experiente directe…

    Apreciază

  46. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 30, 2010 09:51

    Sibilla:

    E clar ca o sa fii nominalizata anul acesta pentru Nobel, eşti o a doua bomba dupa Herta Müler… Numa ca fufa aia nu se prea poate gasi noah printre metaforele romaneşti…
    Scrie şi tu ca toate tunetele şi fulgerele din 65′ pına ın 89′ erau provocate de Ceauşescu şi ai pus-o de o statue de carton de la Suedezi…

    „Ai sădit vreun pom ? ” zici matale…
    Bre, uite ce e… tu eşti mai proasta decat Elena Udrea , Elena Basescu şi Ritzi la un loc…
    Pai pentru ce sfinti mei sa mai sadim „pomi”, sa va faceti voi fundurile mari cum ati facut de pe padurile communiste?
    Nu vezi darcu’ ca v-a luat gırla ca ati vındut padurile şi digurile?
    Ahha, va pica greu l-a stomac adevarul aşa? Eh e greu de digerat ştim noi…

    Apreciază

  47. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 30, 2010 10:10

    Sibilla draga:

    E clar ca o sa fii nominalizata pentru Nobel, eşti a doua bomba dupa Herta Müller… Numa’ ca fufa aia nu se prea poate gasi prin metaforele romaneşti ca tine aşa noah … O tine probabil ceva, cu toate ca a fost nascuta şi a terminat şcoala prima ın Romania…
    Uite scrie şi tu daraga ca toate tunetele şi fulgerele din 65′ pına ın 89′ au fost provocate de Ceauşişti şi cu siguranta o pui de o statue de carton de la Suedezi aştia anti-comunişti rau de tot.
    Bine le-a facut Sartre ca le-a dat cu Nobelul ın cap fasciştilor!!

    „Ai sadit vreun pom”… zici matale.

    Bre, uite ce e… Tu eşti mai proasta decat Elena Udrea, Elena Basescu şi Riti la un loc. Pai pentru ce sfintii mei sa mai sadim pomi, sa va faceti voi cururile mari cum ati facut de pe padurile communiste?
    Nu vezi dracu’ ca v-a luat potopul ca ati vındut padurile şi digurile?

    Ahhaa, va pica greu rau de tot l-a stomac adevarul aşa? Eh, e greu de digerat ştim noi…

    Apreciază

  48. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 30, 2010 10:27

    Sibilla :

    E clar ca o sa fii nominalizata pentru Nobel, eşti a doua bomba dupa Herta Müller… Numa’ ca fufa aia nu se prea poate gasi prin metaforele romaneşti ca tine aşa noah … O tine probabil ceva, cu toate ca a fost nascuta şi a terminat şcoala prima ın Romania…
    Uite scrie şi tu daraga ca toate tunetele şi fulgerele din 65′ pına ın 89′ au fost provocate de Ceauşişti şi cu siguranta o pui de o statue de carton de la Suedezi aştia anti-comunişti rau de tot.
    Bine le-a facut Sartre ca le-a dat cu Nobelul ın cap fasciştilor!!

    „Ai sadit vreun pom”… zici matale.

    Bre, uite ce e… Dumneavoastra sunteti mai proasta decat Elena Udrea, Elena Basescu şi Riti la un loc. Pai pentru ce sfintii mei sa mai sadim pomi, sa va faceti voi cururile mari cum ati facut de pe padurile communiste?

    Ori daca ti-ai cumparat vr-o diploma ın care eşti consemnata oficial “cultaın cap” cunoştintele trecute frumos, ordonat pe aceasta foaie cu care pretinzi ın viata ın loc de creier mergi şi rupete-n figuri l-a aia’ care ti-au tat-o şi nu-ti mai baga nasul unde nu cunoşti… Tradatoi sunteti voi nu Ceauşişti, dobitocilor!!
    Nu vezi dracu’ ca v-a luat potopul ca ati vındut padurile şi digurile?

    Ahhaa, va pica greu rau de tot l-a stomac adevarul aşa? Eh, e greu de digerat ştim noi…
    Haa siktir, nesimtit-o!!

    Apreciază

  49. iulie 30, 2010 14:14

    @Gabi Aydoğdu,
    Ti-am salvat 5 mesaje habar n-am de ce au intrat la spam

    Apreciază

  50. Gabi Aydoğdu permalink
    iulie 30, 2010 16:28

    Şi eu m-am mirat Ovidiu draga şi am tot dat bice ca birjarul:) i-a uite ce am facut acelaşi com. de 5 ori… Imi cer scuze ca ti-am dat de lucru.
    Merci mult .

    Apreciază

  51. procororu permalink
    iulie 31, 2010 21:37

    TAVARASHE CIOCESCU !
    TIOR PUSHKAT BANDITE ASTEA DE LILIESCU SHI VOIKANE POPONAR
    PAKATE CHE DUMNETA FOST BUNA PRESEDINTE SHI NU BETZIVE SHI ALCOOLISTE KA BESHESCU ASTA .
    PEKAT PEKAT CHE TIOR PUSHKAT SHI OMORITE LA FAMELIE TE .
    SE TREIASCA TAVARASH CIOCESCU SI POPORE RUMANE .URAAAAAAAAAAAAA

    Apreciază

  52. Eli Sav permalink
    august 12, 2010 09:53

    Daaaa apropo,dupa lovitura de stat din 89,pe mina cui a ajuns tarisoara asta si pe mina cui a ajuns acum….! ,,…..un popor,care-si ucide conducatorul nu merita sa existe,,….! si cineva desavirseste aceast lucru ,disparitia poporului roman….!????

    Apreciază

  53. cos permalink
    decembrie 20, 2010 21:22

    istoria v a arata ca Ceausescu a fost unul din cei mai mari patrioti romani contemporani- prin comparatie ne uitam ce am fost si ce am ajuns- vorbesc pentru cunoscatori acum…

    Apreciază

Trackbacks

  1. World Wide News Flash
  2. Top Posts — WordPress.com

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la Nicolae Ceauşescu Preşedintele României 1965-1989. Sit oficial 🇧🇪

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura