Skip to content

Ziarul „Naţional” scrie in 12 octombrie 2010: „Naţional“ publică, în premieră, o fotografie cu fiica lui Valentin Ceauşescu” Eu am publicat deja in 23 iunie 2010.

12 octombrie 2010


VEZI AICI articolul si poza Alexandrei Ceausescu
Pe mama Alexandrei o cheama Roxana (nascuta Dună (Duna)  si nu cum a scris ziarul National (Cristina) Poza e din 7 august 2001
Pe tatal Roxanei Ceausescu il cheama Constantin Dună (Duna)
Constantin Duna a fost membru in Consiliul de Administratie al Bancii Romane de Comert Exterior si a detinut, timp de 12 ani, functia de presedinte al Bancii Franco-Romane iar ulterior a Bancii Comerciale „Ion Tiriac’. De asemenea a mai detinut functia de presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, fiind totodata si membru in Consiliul de Administratie al Institutului Bancar Roman si al Fondului de Garantare a depozitelor in sistemul bancar.
In 1998 dupa un indelung provizorat, conducerea bancii Bankcoop a fost preluata de Constantin Duna, un bancher cu o larga experienta, dar care nu a putut redresa banca.

Alexandra Ceausescu 2004

Alexandra Ceausescu 2004

„Fata este elevă în clasa a opta la o şcoală din „buricul“ Bucureştilor

Dintre toate secretele clanului Ceauşescu, unul a fost păstrat până acum cu sfinţenie! Şi anume acela că, după‚ ’89, în familie s-a mai născut un moştenitor al dictatorilor. E vorba despre singura nepoată directă a lor, despre care până azi nu s-a ştiut mai nimic.

Nevasta a lui Valentin Ceausescu, si mama Alexandrei, Roxana Ceausescu.

Reporterii „Naţional“ au descoperit, în exclusivitate, că fata are acum 14 ani şi a venit pe lume în 1996, când tatăl ei, Valentin Ceauşescu, avea 48 de ani. Ea poartă acelaşi nume, Alexandra, ca şi străbunica sa, adică mama dictatorului Nicolae Ceauşescu.
Puştoaica a trecut de curând în clasa a opta la un colegiu din centrul Capitalei. Investigaţia noastră a scos la iveală faptul că Valentin Ceauşescu (acum, 62 de ani) a făcut tot posibilul ca Alexandra să nu fie asociată cu amintirile dureroase lăsate de regimul de teroare condus de bunicii ei. Profesorii şi colegii de la şcoala unde învaţă fata refuză să vorbească până şi în şoaptă despre ea. Cu toţii par să se afle sub o interdicţie tacită. Dirigintele Alexandrei (care predă matematica) a fost mai mult decât categoric, când, fără să-i spunem că suntem ziarişti, am încercat să deschidem subiectul despre nepoata Ceauşeştilor: “De ce vă interesează? Să nu mai pomeniţi numele Alexandrei că am închis orice dialog dacă mai vorbiţi de ea!”.
Printre colegi s-a zvonit că profesorii fetei ar fi semnat, la insistenţele tatălui, o hârtie prin care se obligau să nu furnizeze niciunei persoane vreun detaliu tocmai pentru ca Alexandra să nu aibă de suferit în vreun fel. Din acelaşi motiv, Valentin Ceauşescu ar fi luat acum câţiva ani decizia să se mute cu soţia şi fiica de pe strada Drobeta din Bucureşti, unde au locuit dintotdeauna, într-un complex rezidenţial, securizat, din nordul Capitalei.

Înainte de ’89, Alexandra ar fi fost o „elevă problemă“

Zilele trecute, paparazzii noştri au reuşit să o fotografieze pe Alexandra la şcoală, după orele de curs. Fata era aşteptată de tatăl ei, Valentin, chiar în faţa colegiului. Puştoaica şi-a luat la revedere de la o colegă şi a urcat în fugă în maşina familiei (un Peugeot care trece oricând neobservat). Despre Alexandra am mai aflat că este o elevă isteaţă foc şi că nu are „fiţe“, aşa cum ar fi acum „la modă“.
Totuşi, în urmă cu vreo 25-30 de ani, pe vremea când bunicii ei erau la putere, fiica lui Valentin Ceauşescu ar fi fost considerată o „rebelă“. Ea vine la şcoală în blugi (lucru neacceptat de vechiul sistem comunist) şi are, cum altfel!, telefon mobil.

Provine din a doua căsnicie a lui Valentin

Mama Alexandrei e şi ea o persoană discretă. Cristina Ceauşescu este a doua soţie a lui Valentin, relaţia lor fiind oficializată în 1995. Înainte să se însoare cu Cristina, care este de profesie inginer, fiul dictatorilor a mai trecut însă printr-un mariaj celebru la timpul respectiv. Prima soţie a lui Valentin a fost Iordana Borilă, cu care el are un băiat, Daniel, în vârstă de 29 de ani. Ca şi tatăl său, Daniel a studiat fizica şi, o vreme, a trăit în străinătate. Între timp, a revenit în România. Valentin şi Iordana au divorţat însă în 1989, înainte ca regimul comunist să se prăbuşească.
––––––––––-
Povestea incredibilă a singurei nepoate a dictatorilor Elena şi Nicolae Ceauşescu ascunde în spatele ei noi amănunte pe care reporterii „Naţional“ vi le dezvăluie azi în exclusivitate! Ziarul nostru publică şi o poză cu Alexandra, fiica lui Valentin Ceauşescu.

Fotografia a fost realizată în 2004, când avea 8 ani. Pe atunci, Alexandra era elevă în clasa I şi, printre colegii ei, se numărau fiica regretatului fost preşedinte al CNA, Ralu Filip, dar şi fiul cântăreţei Luminiţa Anghel. Asemănările fizice dintre copila de la acea vreme şi bunica din partea tatălui, Elena Ceauşescu, întăresc legătura strânsă de rudenie dintre ele. Între timp, fata a crescut, iar fizionomia i s-a schimbat în aşa fel încât acum i-ar fi dificil cuiva să o recunoască doar comparând-o cu fotografia din trecut. Acum, ea are 14 ani, iar reporterii noştri au hotărât să nu publice ultimele poze făcute cu ea, la şcoală, în urmă cu o săptămână, întrucât ne dorim să o protejăm.
În ediţia de ieri a „Naţional“ dezvăluiam că puştoaica este elevă în clasa a opta la o şcoală din „buricul“ Bucureştilor. Sursele noastre ne-au mărturisit că aceasta este o elevă isteaţă foc şi că nu are deloc “fiţe”.
Mai mult, în fiecare zi, fata este adusă la şcoală cu maşina, fie de către tatăl ei, Valentin, fie de un prieten de familie ­de-al acestuia (căruia nu-i divulgăm identitatea şi a cărui fiică este colegă şi prietenă apropiată cu Alexandra).

Precizare

În urma investigaţiei noastre a reieşit o sumedenie de date despre nepoata dictatorilor, iar reporterii noştri au realizat zeci de poze pe acest subiect, în diferite locaţii. Cu toate acestea am decis să nu publicăm adevăratele poze şi, totodată, să strecurăm în material mai multe elemente care să protejeze reala identitate a fetei.”

Reclame
6 comentarii leave one →
 1. 12 octombrie 2010 20:53

  Asta inseamna dezvaluire ? poza a fost publicata intr-un Cotidian National inca in 2001, unde este dezvaluirea ziarului National ????

  Apreciază

 2. 24 octombrie 2010 09:21

  VREM NATIONALIZARE ,PARTID UNIC SI ECONOMIE PLANIFICATA 1

  Apreciază

 3. 29 octombrie 2010 21:21

  DETINATORUL ACESTUI SITE SA NE CONTACTEZE PE MISCAREASOCIALISTA@GMAIL.COM

  Apreciază

 4. talmaciu nicoleta permalink
  31 octombrie 2010 12:23

  asi vrea sa aflu mai multe decat sau relatat pana acum .

  Apreciază

 5. 2 iunie 2011 05:01

  Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

  Apreciază

 6. Stela permalink
  10 aprilie 2012 08:52

  Imi pare bine sa aud ca Ceausestii au o nepoata; sa le traiasca si sa fie sanatoasa si fericita.
  Ceausescu a avut trei copii si nici unul nu era idiot sau analfabet ca odraslele celor de azi. Ba mai mult , au demonstrat ca erau educati, destepti si de ce nu chiar foarte aratosi. Uite ca cizmarul si odiosul a stiut cat de importanta este educatia .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: