Skip to content

Traian Băsescu: „Dacă Nicolae Ceauşescu stătea numai 10 ani, era un mare preşedinte în istoria românilor”. A spus la B1 TV

4 noiembrie 2010


Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1 TV, că dacă Nicolae Ceauşescu ar fi stat doar zece ani în fruntea statului era „un mare preşedinte în istoria românilor”, şeful statului adăugând apoi, întrebat despre cei 6 ani la Cotroceni că sunt „cam mulţi”.

Întrebat, la B1 TV, la începutul emisiunii în legătură cu împlinirea în decembrie, a şase ani de mandat la Cotroceni, Traian Băsescu a comentat râzând: „Cam mulţi”.

Apoi, într-o discuţie despre Nicolae Ceauşescu, şeful statului a apreciat: „Dacă el stătea numai 10 ani, era un mare preşedinte în istoria românilor”. Șeful statului a adăugat că „orice persoană publică se erodează”

Vezi aici

Reclame
5 comentarii leave one →
 1. 4 noiembrie 2010 23:07

  Traiane ai dreptate!!!

  Apreciază

 2. 4 noiembrie 2010 23:45

  Da, dar şi dacă mai stătea încă 10 ani, până în 2000, era şi mai mare. Măcar termina ceea ce începuse!

  Apreciază

 3. 5 noiembrie 2010 04:32

  Mihnea,
  bine ai zis, dar si Basescu in sfarsit a recunoscut ca Nicolae Ceausescu a fost un mare demnitar, presedinte,om, daca raminea cel putin termina ceea ce a inceput sa construiasca in 1987.

  Dar din pacate altcineva la ucis pe Ceausescu fara probe, fara dovezi totul era pe doua hartii albe gasite de Kemenici.
  Asa ca Basescu cum e, e mult mai sufletist si nu cred ca era capabil sa-l omoare pe Ceausescu , nici macar un caine, se vede si mentalitatea Basescu este un om deschis nu-si repeta cuvintele zeci de ani ca iliescu, cel putin are curajul sa spuna ce simte el nu a fost marginalizat el nu a complotat impotriva lui ceausescu si nu si-a omorat parintii.

  Apreciază

 4. Dedi permalink
  5 noiembrie 2010 09:12

  Interpretez interventia Dlui Traian Basescu referitor la primii zece ani ai lui Ceausescu in sensul ca in acesti primi ani ( de facto 1966 – 1976) a facut multe lucruri bune pentruca mai apoi sa cada prada megalomaniei, ambitiilor desantate si credintei ca ‘nimic nu i se paote intampla’.

  Fac o analogie cu biografia lui Hitler scrisa de jurnalistul american John Toland in care, la sfarsit, afirma ca daca Hitler s-ar fi oprit la anul 1938 ar fi fost cel mai mare conducator al Germaniei. (Pentru cei ce eventual au uitat realizarile Germaniei in intervalul 1933-1938 reamintesc ca aceasta tara a iesit din marasmul economic ramas in urma Primului Razboi Mondial si a devenit cea mai puternica tara din Europa din toate punctele de vedere. Suficient a arata ca in acest interval s-au construit peste 2000 km. autostrazi care mai functioneaza si azi! Apoi ce-a urmat dupa 1938 e cunoscut de toata lumea: a fost autorul celui de al doilea razboi mondial si a tuturor nenorocirilor Europei care nici acum inca n-au disparut)

  Cred ca Dl. Presedinte Traian Basescu a vrut sa faca strict aceata analogie, inclusiv cu ce s-a intamplat ‘dupa’ perioadele benifice ale celor doi, nu ca ar fi un mare admirator al lui Nicolae Ceausescu, dupa cum nici al lui Hitler nu este. Sa nu rastalmacim vorbele oamenilor.

  Apreciază

 5. G.Aydoğdu permalink
  5 noiembrie 2010 09:15

  Ovidiu, İlici e un criminal ın serie!
  Sa nu uitam ca Nicu şi Zoe tot de sistemul criminal İlic sunt ucişi frate!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: