Sări la conţinut

În premieră, o fotografie cu fiica lui Valentin Ceauşescu, Alexandra! Din 2011 până-n 2021 au trecut 10 ani

octombrie 6, 2011

Valentin Ceauşescu

este fiul natural si nu infiat – vezi aici de ce (Iluş Néni, doica lui Valentin şi bona unguroaică la copiii familiei Ceauşescu! Interviu) Click aici!

Articolul a fost publicat în data de 5 octombrie 2011 de atunci au trecut 10 ani. vedeți mai jos fotografii din 2021. Acum Alexandra a împlini 25 de ani

Nepoata lui Nicolae Ceauşescu a intrat în afaceri şi a dat lovitura! Alexandra a terminat Arhitectura
Alexandra este fata lui Valentin Ceaușescu, băiatul cel mare al lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu. Tânăra este partener într-o firmă de design interior.

E vorba despre singura nepoată directă a lor. Fata are acum 15 ani şi a venit pe lume în 1996, când tatăl ei, Valentin Ceauşescu, avea 48 de ani. Ea poartă acelaşi nume, Alexandra, ca şi străbunica sa, adică mama dictatorului Nicolae Ceauşescu. Fata este elevă în clasa a noua la un colegiu din centrul Capitalei.

Pe mama Alexandrei o cheama Roxana (nascută Dună) Pe tatal Roxanei Ceausescu il cheama Constantin Dună.
Constantin Duna a fost membru in Consiliul de Administratie al Bancii Romane de Comert Exterior si a detinut, timp de 12 ani, functia de presedinte al Bancii Franco-Romane iar ulterior a Bancii Comerciale “Ion Tiriac’.

De asemenea a mai detinut functia de presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor, fiind totodata si membru in Consiliul de Administratie al Institutului Bancar Roman si al Fondului de Garantare a depozitelor in sistemul bancar.
In 1998 dupa un indelung provizorat, conducerea bancii Bankcoop a fost preluata de Constantin Duna, un bancher cu o larga experienta, dar care nu a putut redresa banca. Provine din a doua căsnicie a lui Valentin
Mama Alexandrei e şi ea o persoană discretă. Roxana Ceauşescu este a doua soţie a lui Valentin, relaţia lor fiind oficializată în 1995. Înainte să se însoare cu Roxana, care este de profesie inginer, fiul dictatorilor a mai trecut însă printr-un mariaj celebru la timpul respectiv. Prima soţie a lui Valentin a fost Iordana Borilă, cu care el are un băiat, Daniel, în vârstă de 29 de ani. Ca şi tatăl său, Daniel a studiat fizica şi, o vreme, a trăit în străinătate. Între timp, a revenit în România. Valentin şi Iordana au divorţat însă în 1989, înainte ca regimul comunist să se prăbuşească.

Așa arată în 2021 Alexandra Ceaușescu

16 comentarii leave one →
  1. octombrie 6, 2011 15:00

    Cea mai mare dezvaluire….

    Apreciază

  2. octombrie 6, 2011 21:07

    Sunt frumoase amândouă, au discreţie şi fineţe. Nu mi se pare că fetiţa ar avea vreo asemănare cu oroarea de mă-sa mare. 😯 Seamănă cu părinţii ei.

    Apreciază

  3. octombrie 6, 2011 21:24

    Multumesc Roxana.

    Apreciază

  4. STOICA PETRISOR permalink
    septembrie 7, 2012 19:02

    SALL VALENTIN CEAUSESCU AM O TREABA CU TINE ID PETRESTOICA64 CONTACTEAZAMA MULTUMESC

    Apreciază

  5. STOICA PETRISOR permalink
    septembrie 7, 2012 19:04

    SALL VALENTIN CEAUSESCU AM O TREABA CU TINE ID PETRESTOICA64 CONTACTEAZAMA MULTUMESC

    Apreciază

  6. anton permalink
    februarie 20, 2013 14:10

    mereu s-au „ingramadit” oamenii sa o ia razna si sa judece pana la moarte pe conducatorii lor.
    apoi viata lor a luat-o razna.e o vorba,pe care nu o aud cei care sunt vinovati de a gandi impotriva conducatorului statului”poporul care isi ucide conducatorul e un popor blestemat”.priviti istoria.priviti viata poporului roman,acum.
    cine mai zice azi „cum o vrea Dumnezeu,asa sa-mi fie”,si toate apoi sa mearga struna,hm?inclusiv conducatorii,pe care Dumnezeu i-o fi pus,dar cine mai baga asta in seama,cu atate orgolii,hm???

    Apreciază

  7. AFARA CU COMUNISTII SI RUSII DIN ROMANIA permalink
    iunie 29, 2013 13:42

    MOARTE ORICARUI CEAUSESCU CARE STA PE TERITORIUL ROMANIEI. PLECATI LA MOSCOVA CA AICI NU VETI TRAI .

    Apreciază

  8. florica permalink
    august 12, 2013 12:40

    Condoleante pentru supravietuitorul indurerat si FELICITARI pentru familia frumoasa pe care si-a intemeiat-o dupa revolutie. Dumnezeu sa ne ierte pe toti – caci tot de la Dumnezeu primim ajutorul si reusitele in viata Lui le datoram. Amin.

    Apreciază

  9. Alcorgea permalink
    ianuarie 12, 2014 04:01

    Multumiri pentru toate aceste informatii! Multe sincere urari de viata senina si linistita!
    Mii de regrete pentru cei mutati in lumea luminii vesnice pe care ii pastrez in suflet cu respect.
    Mai devreme sau mai tarziu se va face dreptate. Justitia divina functioneaza mereu si fiecare om primeste polita pe care trebuie sa o plateasca dupa cum i-au fost faptele.
    Adevarul…ca untdelemnul!

    Apreciază

  10. Rancea Ronel permalink
    martie 5, 2014 18:43

    O ISTORIE PE CARE UNII AM TRAIT-O IN PARTE, EA VA RAMANE NEMURITOARE CU BUNE, CU RELE, DAR VA RAMANE.
    DIN PUNCT DE VEDERE ISTORIC, CEAUSESCU A FOST UN MARE OM POLITIC AL ISTORIEI UNIVERSALE, UN BUN ROMAN, UN NATIONALIST CONVINS SI UN MARE PATRIOT.
    RESTUL NU M-AI CONTEAZA ACUM.

    Apreciază

  11. aprilie 13, 2014 09:08

    Buna ziua,am o rugaminte personala.Puteti sa ma ajutati va rog cu o adresa de email a lui Valentin Ceausescu?sau orice date de contact.Probabil ati observat ca am scos o statueta din sapun cu bustul lui Nicolae Ceausescu,format unic pe plan mondial,destinat nu uzului propriu zis ci functiei simbolice pe limbaj afisat in siteuri publice(sapunulcheia.ro resp pagina de pe facebook),personajul fiind personaj istoric nu poate fi protejat dar moral ma simt obligat a cere acceptul multiplicarii ei fara a avea scop material pentru piata romaneasca.

    Apreciază

  12. ELENA permalink
    ianuarie 2, 2015 16:52

    Buna ziua si un an nou fericit la toata lumea.

    M-am decis sa las un comentariu pe aceasta pagina, uitandu-ma la pozele acestei pagini.

    Deja, facand publice poze cu Dl si Dna Ceausescu in costum de baie, este o insulta, la adresa oricarei persoane fotografiata si publicata pe web fara consimtamantul acesteia sau a celor in drept, in cazul sotilor Ceausescu.

    Si de ce Dumnezeu nu il lasam pe Dl Valentin Ceausescu sa-si traiasca viata linistit, cu familia sa?

    Pentru cei care inca mai vorbesc cu ura despre doua personalitati care au fost executate fara nici un drept de a se apara cum este astazi impus de orice justitie europeana, (cei mai mari teroristi si criminalii de razboi au acest drept) ii invit sa faca un flash back in „epoca de aur” si sa dea un singur exemplu in care un pensionar si-a luat zilele pentru ca nu avea bani sa-si plateasca datoriile. Sau un copil care nu putea sa se duca in vacanta sau colonie pentru ca parintii nu aveau mijloace materiale de a-i trimite.

    Intr-o tara democratica, libertatea pe care nu o aveam in Romania, de a exprima cu voce tare ceea ce nu ne convenea, diferenta este ca poti sa strigi cat vrei, nimeni nu te aude.
    Pana la urma rezultatul e nul in ambele cazuri.

    In sfarsit, acum avem tot ce au cei din „vest”, de ce nu-i lasam sa se odihneasca in pace.

    Pana la urma, daca tot a fost lovitura de stat, inseamna ca nu ei sant de vina pentru cei morti la asa zisa revolutie, ci cei care au organizat aceasta lovitura si aveau interes sa fie cat mai reala aceasta „revolutie”.

    Printre bunele si „relele” pe care le-a facut, un lucru este sigur, A FOST UN MARE PATRIOT, care avea planuri mari pentru Romania, dupa ce platise toate datoriile externe, intr-adevar, strangand surubul poate prea tare.

    Din cauza datoriilor achitate in intregime de Romania, o lovitura de stat a fost preparata sub acoperirea unei revolutii.

    Un an nou plin de speranta si iertare, de consolare si iubire pentru fiul sau Valentin si familia sa.

    Apreciază

  13. septembrie 26, 2015 08:51

    NASA ALEXANDRA ID MEU YAHOO MESENGER stoicapetrisor55

    Apreciază

  14. septembrie 26, 2015 08:56

    de cind va caut nasule nr meu de telefon 0787604214 si stiu ca ati deblocat profilul de fb ca ne putem intilni sunt fin de zampieron raspundetimi urgent daca nu ma vedeti trimit pe un subofiter de la securitate aacasa la dumneavoastra stiu ca ma asteptati ma ajutat tovarasul pe mine acuma nasul valentin raspunde urgent

    Apreciază

  15. septembrie 26, 2015 16:45

    NASILOR VALENTIN MAI AM UN ID YAHOO MESENGER stoicapetrica20

    Apreciază

  16. august 22, 2019 19:44

    e bine ca ceausescu are urmasi.nepoata alexanandra .

    Apreciază

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la Nicolae Ceauşescu Preşedintele României 1965-1989. Sit oficial 🇧🇪

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura