Skip to content

„Unii ziceau că mă place Ceauşeasca, alţii că el!”. Prietenia cu Ceauşeştii îi permitea aroganţe maxime! Ia uite privilegii avea Benone Sinulescu în Epoca de Aur!

26 februarie 2012

Deşi au trecut mai bine de trei decenii de când s-a însurat, Benone Sinulescu nu poate uita ziua când şi-a unit destinul cu soţia sa, Elena, de dragul căreia a tras sfori şi a rezervat, doar pentru ei, „Casa de căsătorii” a Sectorului 6.

Evenimentul s-a petrecut în urmă cu 30 de ani, dar parcă s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, atât de prezentă este această întâmplare în memoria cântăreţului de muzică populară. „Când m-am căsătorit eu, acum 30 şi treaba mea de ani, am rezervat «Casa de căsătorii» a Sectorului 6. I-am solicitat asta celui care ne-a cununat şi, într-un final, mi s-a împlinit voia. Am fost doar eu, soţia mea, Elena, un martor şi şoferul acestuia. Este adevărat că am tras sfori, dar acesta era unul dintre beneficiile pe care ţi le aducea notorietatea la vremea respectivă”, ne-a mărturisit Nea Beni.

Fără să se mai ascundă, artistul a recunoscut că familia Ceauşescu avea o slăbiciune pentru el, lucru care, de altfel, l-a simţit din plin. „Unii ziceau că mă place Ceauşeasca, alţii că el. Nu ştiu să zic pe gustul cui eram, cert este că eram nelipsit la toate recepţiile lor unde trebuia să cânt obligatoriu şi întotdeauna două piese: «Radu mamii» şi «La căsuţa cu pridvor», preferatele lui Ceauşescu. Le ştia şi versurile. Şi pentru că tot eram atât de agreat, când mergeam în deplasare profitam şi eu şi mă aprovizionam de la Consiliul Judeţean. Ţin minte că într-un an a fost criză de ceapă, nu se găsea, nu se făcuse, nu mai ştiu. Ei bine, eu aveam. Îmi adusesem din ţară, de la preşedintele unui Consiliu Judeţean care mi-a dat ceapă cât pentru un an. Aşa mi-am procurat şi televizorul color şi frigiderul. Aveam nevoie, sunam la partid şi se rezolva. Şi ei aveau nevoie de mine să vin să cânt sau să compun melodii «preamăritului conducător»”, ne-a povestit Benone Sinulescu, cu umor.
Sursa: CANCAN.ro

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: