Skip to content

Elena Turcu (Bijou): Ceauşescu e cel mai mare MC de până acum. Era foarte cool!

1 mai 2013

bijouBijou, cântăreaţa care a atras atenţia tuturor după apariţia de pe TVR 1, a postat pe pagina de Facebook un mesaj năucitor. Bruneta îl consideră pe Ceauşescu cel mai mare „MC” de până acum cu cele mai „cool party-uri”. Ba mai mult, Bijou mărturiseşte pe contul ei de socializare că regretă că nu a trăit acele vremuri când dictatorul dădea petreceri de 1 Mai.
„Deşi nu am amintiri din acele vremuri, eram prea mică, totuşi ceva mă leagă de acea perioadă. Aş fi vrut să prind acele vremuri. Am văzut la TV cum Nicolae Ceauşescu umplea pieţele cu oameni. Era foarte cool cum atâta lumea îl aplauda, cred că e cel mai mare MC de până acum. Tot el a inventat atâtea ocazii de party-uri cum ar fi aceasta cu 1 mai muncitoresc. M-a impresionat faptul că a fost împuşcat chiar în ziua de Crăciun. Nişte creştini adevăraţi nu ar fi făcut asta niciodată.Totuşi se spune că a făcut multe lucruri rele, dar cred că de vină era soţia lui, care îl influenţa negativ. Mesajul meu este „let’s party with MC Ceauşescu”, 1 mai fericit şi tot înainte tovaraşi!”, a scris Bijou pe pagina ei de Facebook.

bijou1

După ce a făcut senzaţie la TVR, când a apărut la extragerea Loto într-o ţinută extrem de provocatoare, Bijou este în atenţia tuturor. Pe pagina ei de Facebook, cântăreaţa este foarte activă. Zilele trecute, ea a postat pe Facebook o fotografie în care apărea complet goală cu o păsărică în mână. Marţi, Bijou a încărcat o nouă poză cu un mesaj provocator.

Bijou3

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: