Skip to content

ALEXANDRA STAN DESPRE NICOLAE CEAUSESCU

17 iunie 2013

Alexandra Stan: „Eu cred ca nimic nu e intamplator, cea ce se intampla in Romania in momentul asta din punct de vedere politic sunt repercusiunile faptului ca noi la un moment dat ne-am omorat un presedinte in ziua de Craciun si cred ca de fapt tragem ponoasele.”

Reclame
2 comentarii leave one →
 1. Andrei permalink
  29 iunie 2013 20:34

  In primul rand ca aceasta piti care la revolutia din 1989 avea doar cateva luni este cea mai putin in masura sa-si dea cu parerea despre subiecte de acest fel. Cred ca ar trebui sa-si vada de linsul acadelelor si de legaturile dubioase cu diversi maimutoi cocalari. In al doilea rand nu inteleg de ce utilizeaza pronumele personal „NOI”. Ceausescu a fost executat de unii (X, Y, Z, etc.), eu personal nu am omorat pe nimeni si nu ma identific cu acest NOI impersonal (NOI ROMANII, NOI fitosii care „luam cu asalt” marea, muntele, mallurile, parcurile, etc. NOI credinciosii, NOI talpa tarii, etc.). In al treilea rand m-am saturat de acest motiv penibil si stereotipic: Ceausescu a fost executat de Craciun. Ce treaba are aici Craciunul cu politica sau cu orice alt eveniment din istorie?! Craciunul e un moment universal, o sarbatoare a sufletului, iar politica e o nimicnicie omeneasca. Ceausescu nu a fost nici primul nici ultimul conducator executat in decursul istoriei: cititi despre Charles I, Ludovic XVI, etc. Un articol de tot rasul, „jurnalisti” cu numele, absolvanti de scoala generala cel mai probabil. RUSINE, sleahta de tepari si ignoranti ce sunteti !!!

  Apreciază

 2. 1 februarie 2014 21:42

  Am apucat sa vedem clipul inainte sa dispara. Felicitari Alexandrei Stan pentru dovada de inteligenta si bun simt in decodificarea corecta a evenimentelor tragice in care a fost tirit poporul roman in 1989! Desigur am fost manipulati in acele evenimente, dar avem si noi ca popor partea noastra de responsabilitate si vina! Trebuie sa constientizam si sa recunoastem adevarul! Manipulati si mintiti sintem si de atunci incoace! Trebuie sa scuturam jugul ignorantei si minciunii in care ne-au inglodat si continua sa ne inglodeze aceleasi forte barbare si oculte care ne-au manipulat si atunci in 1989!

  RSR TV ~ METRONOM 2014
  http://rsrtvmetronom.wordpress.com/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: