Skip to content

Tradatorul Gen. Iulian Vlad si Lovitura de stat dec. 1989

31 decembrie 2014

Lucian Bolcas: „am o intrebare pentru profesorul Toncota, pare ca numai domnia sa poate sa ne descifreze un mister, in seara aceasta. Am recitit stenograma aceea ce se numeste procesul Ceausescu, si pentru ca ati citat-o pe Elena Ceausescu poate cu un citat tot din ea as vrea o lamurire. Elena Ceausescu la intrebarea presedintelui instantei ca se fac presiuni si teroristi trag raspunde ceva uluitor pentru mine – AIA SUNT AI SECURITATII NU SUNT AI NOSTRI NOI SUNTEM AICEA ASA MAI AVEM NOI VRE-O PUTERE? VOI AVETI INTREBATII PE CEI CARE AU PUTEREA. Ei, asta este o fraza pe care nimeni nu a reluat-o si n-a lamurit-o. Istoricul

Cristian Troncotă: „La momentul acela Elena Ceausescu era foarte suparata pe Securitate datorita faptului ca Securitatea nu respectase ordinele la Timisoara apoi in dimineata de 22 decembrie la ora 7 si 20, Seful Departamentului Securitatii Statului generalul Iulian Vlad a dat ordin de ridicarea dispozitivului din exteriolul din piata din exteriolul cladirii 400 de ofiteri si subofiteri s-au dus la servici si au depus armele acolo si la ora 10 si un minut ordinul tot al generalului Iulian Vlad de a se deschide poarta B, pe unde au intrat revolutionarii in timp ce el era luat (Ceausescu) de cei de la Directia 5 el (Ceausescu) s-a opus nu vroia sa mearga la elicopter l-au luat pe sus si l-au dus la elicopter. Daca mai va uitati atent in imagine cand se produce pe 21 acea dezorganizare profesionista cum i-a spus domnul Magureanu a mitingul din 21 vine mi se pare primarul capitalei Petrescu si ii spune la ureche lui Ceausescu e SECU, adica el ramasese convins ca toata ca tot mitingul ala fusese dezorganizat de Securitate. Astazi cand citim ca la Timisoara date transmise de ei de revolutionari ca 70% dintre revolutionari care au fost pe 16 pe 17 si pe 18 in strada deci 70% aveau dosare de informatori. Deci ea ramasese convinsa Ceauseasca ca securitatea l-a tradat si inca un mic amanunt este discutia acea din noaptea de 21 spre 22 decembrie intre generalul Vlad si Generalul Milea unde ma rog ni s-a spus ca Vlad a zis uite tu ai exteriorul si eu am interiorul si o putem rezolva si ca generalul Milea ar fi raspuns sunt prea batra nu pot si asa mai departe, NU, FOARTE MULTI AU AUZIT PE MILEA SPUNAND AAA VOI SUNTETI TRADATORII. aceste documente puse cap la cap ne duc la idea ca Ceausesca a avut dreptate in ceea ce dumneavoastra ati citat de acolo.

Reclame
5 comentarii leave one →
 1. Radu Humor permalink
  4 ianuarie 2015 21:53

  VALSURI SI TANGOURI CELEBRE ROMANESTI
  >> AUDITIE PLACUTA…

  > https://www.youtube.com/watch?v=6zeFfJXg6Oc&list=RD3BY6uRP4z-k
  >
  >

  Apreciat de 1 persoană

 2. Andrei permalink
  7 ianuarie 2015 15:15

  retarzilor

  Apreciază

 3. Mihaela permalink
  16 ianuarie 2015 13:09

  Dumnezeu sa-l ierte pe Ceausescu. Daca nu era omorit de criminalii aia nu am fi ajuns in mocirla de acum. Era mult mai bine in comunism!

  Apreciază

Trackbacks

 1. Va invit sa urmariti diverse interviuri si articole | Cristian Troncota
 2. VA INVIT SA URMARITI INTERVIURI SI ARTICOLE | Cristian Troncota

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: