Sări la conţinut

Securistul Nicolae Stan: Am terminat patru clase primare şi am lucrat ca piccolo. Închideam şi deschideam uşa la clienţi, în cofetărie la Zamfirescu. Ceauşescu un om inteligent, cumsecade, foarte influent în armată. Elena avea o coafeză, una Lili, care era codoaşa ei. Elena nu putea să suporte pe nimeni în jurul lui Ceauşescu”

septembrie 29, 2011

Cine este Horia Tabacu? a fost directorul general al ziarului „Atac“ si Cancan. „Da, sunt consilierii lui Marius Locic (prieten cu Gigi Becali). Oamenii s-au pensionat. I-a angajat Locic care se extinde, îşi ia acum o tipografie… Eu îi cunosc personal“. Personaj controversat, Horia Tabacu s-a specializat în presa de tip tabloid, deşi face parte din generaţia jurnaliştilor proveniţi din comunism. El a atins un vârf al carierei sale conducând revista porno „Hustler“ patronat de Harry Flint. Acum, coordonează ziarul de scandal „Atac“, patronat de Marius Locic apropiat a lui Gigi Becali. În ultimii ani ai dictaturii ceauşiste, Tabacu l-a angajat în presă pe prietenul său, Sorin Roşca Stănescu, poreclit „Naşul“. Tot Horia Tabacu l-a salvat pe Roşca Stănescu, readucându-l în media, după ce acesta din urmă a fost deconspirat de Virgil Măgureanu (ex-director SRI) că a colaborat cu Securitatea.

Autorul articolului Horia Tabacu ne dezvaluie abia dupa publicarea articolului urmatoarele: „În momentul când a ajuns Nicolae Stan aghiotantul lui Nicolae Ceauşescu, a intrat în conflict cu soţia acestuia [Elena Ceausescu]. Ea l-a urmărit până la moarte. A reuşit să îl marginalizeze în securitate şi l-a trecut în rezervă Mă pensionase madam Ceauşescu încă din 1983, pe când aveam 51 de an a fost pensionat [„in 83 cand avea 51 de ani”; deci in mod normal acum ar avea doar vreo 78 si nu 85!.] Nicolae Stan: Ceauşescu a fost un mare patriot şi un om bun, care merită o statuie în faţa Casei Poporului. EvZ: Deci aţi fost, practic, şeful Securităţii cât, o zi, două? Nicolae Stan: Da, câteva zile.  Înseamnă că aţi fost primul şef al şefului Securităţii de după Re­voluţia din ’89? Da, aşa este, am fost.   Nicolae Stan a ajuns preşedintele federaţiilor de tenis de câmp şi fotbal chiar în perioadele când sportivii din aceste domenii au obţinut cele mai bune performanţe din istorie”. (Concluzia mea si a unui om normal este ca securistul Nicolae Stan a cautat „razbunarea” dupa 23 de ani cu ajutorul „EvZ”, a tacut 23 de ani de ce?, e cam ridicol sa crezi ca o femeie la 60 de ani ar avea amanti chiar as zice ca e vorba de o fantezie bolnava  din punct de vedere mental. Elena Ceausescu s-a nascut in 1916 adica in 1965 cand Ceausescu a devenit presedinte Elena avea 49 de ani. Cand el (Nicolae Stan) a devenit aghiotantul lui Ceausescu in 1973 sau 1974 (asa zice el ca nu tine minte exact cand) Elena Ceausescu avea 57 de ani iar in 1979 avea 62 de ani . Singurele argumente : “stiu sigur, e adevarat” Felul în care sunt puse întrebările, special concepute spre a fi interpretabile.   Iata ce ne povesteste marginalizatul Nicolae Stan despre alt marginalizat Ion Iliescu: „Vă pot spune că l-am avertizat, încă din octombrie 1989, că îi va lua locul lui Ceauşescu. Şi am făcut şi un pariu pe o sticlă de whisky. La etajul şase, în Casa Scânteii. El era cu biroul acolo, la Editura Tehnică, şi eu o însoţeam pe doamna Şuteu, care venise cu fiul ei la Direcţia de Muzică. Am stat o oră şi jumătate de vorbă cu Iliescu. îl cunoşteam de dinainte… Chiar şi aici, în stradă, în faţa bisericii care a fost strămutată pe roţi, i-am zis, odată, că o să vină în locul lui Ceauşescu. „Madam” Ceauşescu, la Iaşi, la inaugurarea lucrărilor unui combinat, i-a zis, de faţă cu mine:”Nicule, degeaba construieşti tu un combinat aicea, că ăsta, Iliescu (era prim – secretar), n-o să facă nicio brânză. Ăsta se ocupă aici numai de curve şi de construit capele!” Şi Ceauşescu i-a zis: «Vezi de treaba ta, că o să se construiască». Dar l-a mutat la Timişoara. Totuşi, când v-aţi văzut cu Iliescu până la urmă?

După ce m-a pensionat, la 51 de ani, am lucrat la o farmacie, undeva pe Batiştei. Acolo, în zonă, a avut loc o expoziţie de pictură, ceva, nu mai ţin minte a cui… Eu am aflat, eram în preajmă, şi m-am dus să-mi dea sticla aia de whisky. Ce să vezi? Au sărit ăştia de la garda personală pe mine. M-au luat în braţe, iar Iliescu le-a spus să mă lase să vorbesc cu el. „Ce e Stane?”, zice. „Tovarăşe Iliescu, nu mi-ai dat sticla aia de whisky, pe care am facut pariu”. Cică: „Lasă că vorbesc eu cu colonelul Croitoru”, parcă a zis, şi s-a dus.
.”Judecati voi acest articol.

Generalul Locotenent(r) Nicolae Stan: „Elena mai trăia cu trei înalţi activişti. Doi sunt în viaţă”

Evenimentul Zilei: Unde v-aţi născut, unde aţi lucrat prima oară?
Nicolae Stan: M-am născut la Ploieşti. Am terminat patru clase primare şi am lucrat ca piccolo. Închideam şi deschideam uşa la clienţi, în cofetărie la Zamfirescu, unde patron era Gueritee. Primeam bacşiş şi 50 de lei, o monedă cu chipul lui Carol, în timp ce tata câştiga 80 de lei pe lună.
După doi ani de zile, domnul Gueritee avea o amantă care mă punea să curăţ găini şi am plecat la altă cofetărie – Angelescu – tot de lux, unde am mai lucrat doi ani. După ce oraşul Ploieşti a fost bombardat, am lucrat la familia Teşileanu, în Predeal, la un restaurant, începând din ianuarie 1946. Până m-am înscris în Partidul Comunist.

Când?

În vara lui 1946. M-am înscris pentru că şi tata era în acest partid şi a fost condamnat în Procesul din Dealul Spirii, din 1921, şi i-a dat drumul. De aici aveam eu simpatie.
Cum l-a cunoscut pe Ceauşescu şi cum a ajuns aghiotantul lui

Când l-aţi cunoscut pe Nicolae Ceauşescu?

Târziu, în 1951. Intrasem deja în Securitate, unde aveam o funcţie importantă. Am avut o misiune pe linie de contrainformaţii militare, la Dorohoi.Totul îi raportam lui, la două săptămâni odată.
Care a fost prima impresie?
Un om inteligent, cumsecade, foarte influent în armată.

Cum aţi ajuns aghiotantul lui?

Au fost inundaţii pe la Ciurel. Eu eram şeful Securităţii Capitalei. Cred că era prin anul 1973 sau 1974. Soţii Ceauşescu au venit în vizită de lucru la acest baraj, cu toată conducerea de partid. Madam Ceauşescu a coborât unde era un stăvilar, să vadă ea cum se duce apa. Acolo era un bold de fier şi ea s-a împiedicat şi era să cadă jos. Eu am prins-o de tâţe, mă scuzaţi, şi am tras-o înapoi. Ea s-a dus la Bobu şi a întrebat: „Cine-i ăsta?”. După trei zile m-a chemat Bobu şi mi-a spus să dau nişte poze. După încă trei zile m-a chemat Ceauşescu şi mi-a spus că mă numeşte şeful Direcţiei 5. Şi mi-a spus că mă subordonez numai lui.

Aţi fost emoţionat?

Am fost foarte emoţionat. Am aflat că dorea să îl schimbe pe Marinescu, care era nepotul lui Emil Bodnăraş, şi că fusesem selecţionat din 40 de dosare.

Şi-a adus aminte că v-aţi cunoscut?

Nu, atunci nu a dat niciun semn. Am fost ani de zile în această funcţie şi am făcut mult bine. Pe mulţi, Pană, Verdeţ, Burtică, Fazekaş…i-am prevenit că sunt urmăriţi… Şi am avut multe discuţii cu ei împotriva tovarăşei Elena Ceauşescu…
„Urmăreşte-i pe ăştia 179 de demnitari”

Păi nu erau urmăriţi de dumneavoastră?

La un moment dat, Elena Ceauşescu m-a chemat şi mi-a dat o listă cu 179 de persoane din conducerea superioară a Partidului, ca să le urmăresc. Să le pun tehnică în casă. Erau membri în conducerea superioară. Ea nu suporta în special soţiile demnitarilor.
Dar era şi foarte curioasă despre ce fac aceşti oameni în patul lor. Avea boală pe Violeta Andrei. Ea nu putea să suporte pe nimeni în jurul lui Ceauşescu. Pe una care venise de la APACA , promovată de Ceauşescu în CPEX, a trimis-o ambasador în Filipine. Eu i-am spus că nu mă subordonez decât tovarăşului. Atunci mi-a luat lista înapoi şi i-a dat-o lui Postelnicu. Mai târziu m-a chemat Postelnicu şi mi-a spus să pornesc urmăririle.

V-aţi speriat?

Nu m-am simţit confortabil pentru că ştiam ce putere are ea. Dar i-am spus lui Postelnicu că asistasem la o şedinţă în care Ceauşescu îl acuzase pe Drăghici, fostul şef al Securităţii, că a urmărit membrii de partid şi chiar membrii din conducerea partidului. Am avut de suferit.

Postelnicu ce funcţie avea?

El un intrigant. Fusese secretar cu probleme organizatorice la Buzău şi se remarcase atunci când a făcut Nicu armata acolo, în zonă, unde Postelnicu îl alimenta cu femei şi băutură.

CODOAŞELE

Accidentul Elenei Ceauşescu şi coafeza Lili
S-a întâmplat să ţină şi cont de rapoartele dumneavoastră?

Oarecum da, prin 1979. Când am fost instalat, am constatat că şoferul ei, unul Vasile, pe care-l avea de 25 de ani şi-l făcuse şi colonel, era beţiv şi avea şi legătură cu Ambasada sovietică. Locuia lângă un funcţionar de acolo, care îi dădea vodcă să bea şi-l trăgea de limbă. Nu era spion, dar vorbea prea mult.

L-a dat afară?

Cum am plecat eu, în decembrie 1979, l-a reprimit. A făcut cu ea un accident groaznic. Ceauşescu era la Sinaia, unde se întâlnea cu Anwar El Sadat, şi a chemat-o şi pe ea. Pe la Băneasa, în zona drumului care duce la Grădina Zoologică, s-au ciocnit frontal cu unul din Bacău. Ea a fost internată la Elias pentru că fusese grav accidentată.

Ce maşină avea ea?

Un Renault 16. Accidentul s-a muşamalizat.

Dar altă dată a mai ţinut cont de observaţiile dumneavoastră?

Oarecum. Avea o coafeză, una Lili, care era codoaşa ei. Aia umbla tot timpul prin casă şi peste tot spunându-i vrute şi nevrute. Eu i-am spus că Lili are TBC (chiar avea) şi că îi poate pune în pericol sănătatea. A dat-o afară şi Lili a plecat în Italia.
Ceauşescu nu a avut amante, dar Elena i-a pus microfon în birou

Dar Ceauşescu a avut aventuri?

Nu am nicio cunoştiinţă despre aşa ceva. Se spunea, în cadrul conducerii superioare de partid, că Ceauşescu ar fi avut relaţii intime, în închisoare, cu Gheorghe Gheorghiu-Dej.

Dar Dej nu era afemeiat?

Nu, nu era. Ei doi au fost colegi de celulă şi aşa vorbeau toţi activiştii din perioada respectivă. Nimeni nu poate şti cu certitudine, dar toată lumea era convinsă că aşa a fost.

Probabil şi Elena Ceauşescu?

Cu siguranţă. Din acest motiv ea avea un ascendent teribil asupra lui.

Care, cum se manifesta?

În primul rând, ea a ocupat toate funcţiile posibile în partid şi în stat şi era nelipsită de la toate şedinţele. Ea avea ultimul cuvânt şi , când el se ducea să se odihnească, la prânz îi punea pe Mănescu şi pe Curticeanu să-i umble prin dosarele de pe biroul lui. Mai mult, i-a băgat microfon în biroul lui.

Elena lui Ceauşescu? Cine a pus microfonul?

Da, Postelnicu a pus microfonul. Chipurile, Elena spunea că Tovarăşul este bolnav şi trebuie supravegheat să nu i se facă rău.

ÎN UMBRA LUI CEAUȘESCU. Generalul Nicolae Stan

CUIBUŞOR DE NEBUNII

Prima chimistă a ţării se iubea cu tovarăşii, departe de ochii lumii, în vilele de la Olăneşti.

Ştiau doar câţiva ofiţeri de încredere Dar Elena Ceauşescu a avut iubiţi?

Sigur că da, era renumită. Printre apropiaţii ei toată lumea ştia că este, cum se spune în popor, „rea de muscă”.

Se vorbea de legături cu ofiţeri germani?

Este foarte adevărat. Iar, mai târziu, a avut legături cu tovarăşi din conducerea partidului. Pe unii dintre ei nu vreau să-i pomenesc pentru că sunt în viaţă.

Când aţi aflat prima oară?

Câte ceva auzisem eu, dar nu ştiam sigur. La un moment dat, în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, Pleşiţă a ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei, şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă.

Să ne întoarcem mai aproape de 1989…

Da, a avut legături intime strânse cu Ioan Ursu (academician, specialist în fizică atomicăn. r.) şi, aşa cum am precizat, cu cu încă doi , care trăiesc şi nu este frumos să îi pomenesc.
Unde se întâlneau?
Erau întâlniri dese, era cu pasiune? Erau întâlniri dese cu mai mulţi tovarăşi. Eu v-am spus doar ceea ce ştiu sigur. Se întâlneau numai la Olăneşti.

Unde la Olăneşti?

La casa de oaspeţi a partidului. Nu ştiu de ce îi plăcea ei acolo.

Ceauşescu ştia?

Nu cred. Ştiau câţiva ofiţeri de încredere din jurul ei (angajaţi deai mei), ştiau cei care suprave gheau şi păzeau obiectivul respectiv şi, desigur, şoferul Vasile.

Nicolae Stan: Elena Ceauşescu o admira pe Evita Peron. Elena Ceausescu a vrut sa fie a doua doamna Peron dupa ce moare Ceausescu, a fost in Argentina si a luat contact cu doamna Peron si a invatat cum sa devina presedinte de stat dupa ce a murit ala Peron. pe soferul Elenei il chema Vasile.

Nicolae Stan in dec. 1979 a fost marginalizat de Elena Ceausescu in 1980 preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, fotbal 1984 a dat interviuri ptr Libertatea in 2009
––––––––––––––––
Spune-ţi părerea!
29 septembrie, 18:59. Plt.Maj. Kapsuna
1.- Stan acesta bate/n 85, deci ceva senilitate scuzabila este posibila.

2.– Astia din structurili…mint precum respira. Adevarul este de neconceput pentru ei pentru simplul motiv ca le-a fost amputat din copilarie organul adevarului. Au fost invatati si cum sa bata poligraful.

3. El nu are dovezi ci doar deapana niste povestiri la gura sobei. Singurele argumente : „stiu sigur, e adevarat,a mai facut si altelucruri imorale ( sic!).

4. poate l-a coplesit vinovatia pentru propriile sale fapte sau ganduri .
.impure . :)))

Am detestat aceasta familie de retardati care in 20 de ani a incetinit evolutia tarii cu 50 de ani.
In anii „80 madam a „inventat” autobuzele alimentate din butelii mari de gaz metan situate la exterior, pe acoperisul vehicolului. Drept urmare gasca mea a denumit pe acd.prof.ingin… Enola Gay .
It was fun!

––––––––-
29 septembrie, 14:30. lagardere
Ceausescu a fost cel mai mare patriot,alaturi de Gheorghiu Dej ,dupa 1947! In timpul lor Romania care era eminamente agrara,a dezvoltat industria,agricultura,a construit cai ferate,sosele ,viaducte,poduri. In timpul lui Ceausescu a fost dezvoltata Industria Grea,Industria de Masini,Industria Extractiva,Metalurgica,etc. Au fost construite Uzinele TRACTORUL Brasov(masini agricole,tractoare),AUTOCAMIOANE Brasov( Celebrele Carpati si Bucegi-patent cumparat de americani),ELECTROPUTERE Craiova(Dissel-patent elvetian), Uzinele 23 August(Tancuri,locomotive,componente autovehicule si arme),Uzina de Boghiuri,IMGB(cea mai mare presa pt turele de tancuri si carusel de 36 metri),UMResita(Arbori cotiti pt mineraliere si petroliere)….Continuare…

Ce a construit poporul sub Ceausescu…..Uzina Aversa(pompe si componente,Masini Agricole,pt Irak,Iran,Siria,Turcia,pompele de la ASSUAN-Egipt), 4 centrale atomice la CErnavoda,date in folosinta in iunie 2000 dac nu era asasinat Ceausescu,FABRICA DE APA GREA dre la CErnavoda(cea mai pura apa din lume),UZINA DE IMBOGATIRE a uraniului la Pitesti, Canalul Dunare Marea Neagra(60,6 KM),urma Canalul Bucuresti Marea Neagra care facea jonctiunea,Farbrica Titan(constructii Blocuri),Fabrica de Fibre si Fire Sintetice Savinesti,Onesti,Fabrica de Avioane si Componente Baneasa,Fabrica de avioane Bacau,Fabrica Autobuzul Bucuresti(Troleibuze,Autobuze),AUTOMATICA Bucur5esti,ELECTRONICA Bucuresti,Mase Plastice Bucuresti…./.

Pe timpul lui Ceausescu…..s-a dezvoltat mineritul,a fost construit Combinatul Galati GRATUIT de catre GADAFFI,cu conditia ca acesta sa proceseze gratuit petrolul timp de 5 ani,INTERCONTINENTAL construit gratuit(5 ani au beneficiat ei de beneficii)…asa facea Ceausescu! El nu vindea! Casa Poporului a doua din lume dupa PENTAGON, Case si apartamente primite gratuit de romani(tu unde locuieti?), Fabrica de utilaje,excavatoare,tractoare Bals,Facbrica de Incaltaminte Cluj(cumparau NEKERMAN),Guban Timisoara,Fabrica de Vagoane Arad,Fabrica de componente electronice Iasi,Santierul Naval Constanta, Santierul Naval 2 Mai Mangalia, Santierul Naval Oltenita,Aeroport Coanda..
–––––
29 septembrie, 14:01. fefe
Omul asta a lucrat la Securitate. Cata credibilitate are declaratia unui individ care a lucrat la Securitate?

Poti sa spui o gramada de lucruri rele impotriva Ceusestilor, dar aici e vorba de o cultivare a vulgaritatii cu orice chip.

In 65 cand Ceausescu a ajuns nr. 1, Lenuta (devenita Elena in urma unei schimbari de nume) avea 49 de ani. Hai sa fim seriosi, la varsta aceea, pasiunile sexuale se cam potolesc, si e putin probabil ca intr-o Romanie obsedata de corectitudine familiala, pe vremea aceea cineva care dadea divort era considerat un paria, Elena sa fi riscat un scandal pentru o aventura sexuala.

Apoi marturia nu concorda cu amintirile altor contemporani. In modul lor de a se manifesta in societatea vremii, foarte neplacut pentrucei din jur care au tot felul de caracterizari negative, sotii Ceausescu apareau totusi ca un cuplu foarte unit, si nu exista nicio barfa macar legate de infidelitati.

Singura barfa, colportata si de Nicolae Stan este ca in perioada razboiului Elena ar fi avut relatii cu soldati germani. Greu de verificat. La vremea respectiva il cunostea pe Nicu, insa acesta era in inchisoare pe motive de activitati comuniste. Este sigur ca l-a vizitat la inchisoare, deci relatia lor s-a pastrat si in timpul detentiei, si s-au si castorit dupa razboi. Din ce putem deduce din marturiile epocii, era o femeie considerata frumoasa, si cat a fost Nicu la inchisoare e greu sa judecam noi ce o fi facut sau nu.

Partea ce mai teribila a istoriei este ca cei mai urati dictatori sau criminali au fost si ei oameni, care au iubit, au suferit, au avut moralitatea lor. Chiar si Gingis-Han are o poveste personala impresionanta. Hitler in anturajul sau era un individ extrem de politicos si respectuos cu cei din jur.

A transforma personajele negative ale istotiri in monstri de balci punandu-le in carca tot felul de pacate pe care nu le aveau nu serveste la nimic.
––––––-
9 septembrie, 08:06. Ana-Eugenia Manea
I-am detestat pe acesti indivizi (sotii Ceausescu). Prin urmare sunt ultima care le-as lua apararea, dar ceea ce faceti este murdar. Este murdar sa lovesti in cineva care nu se mai poate apara, chiar daca este vorba de memoria unei persoane si aceasta este demna de tot dispretul . Chiar nu mai aveti ce scrie ?
Daca aceste lucruri sunt adevarate, de ce i-a trebuit individului care le declara astazi, atata timp pana sa le dezvaluie? Dezgustator individul!
––––––
29 septembrie, 07:43. eugenia
Este scandalos si tot odata hilar cum stiu romanii sa se uite in gradina altuia.Si ce daca Elena Ceausescu a avut amanti?Ar fi prima femeie de la Eva incoace care face astfel de lucruri?Nu mai aveti niciun respect pentru cei care nu mai sunt printre noi?Cu sau fara amanti nu mai vine sa va faca niciun rau.Cat despre Basescu aceeiasi treaba.Ati stat voi la fundul lor sa vedeti daca a violat sau nu.
Nu mai avem alte griji,greutati si milioane de probleme de rezolvat,numa asta ramasese.Sa cascam gura la prostii care posteaza astfel de stiri.Pai d’aia si guvernantii isi bat joc de noi taind pensii,salarii,trimit oamenii in somaj,nu sunt create locuri de munca .Pt ca vad prosti ca voi carora le ghiortaie matele in ei dar stau sa comenteze care cu care s-a f….
PROSTII TARII
––
0 septembrie, 12:43. Miruna
Pentru redactia EVZ: Mai terminati cu scarboseniile astea! E jenanta „misiunea” voastra! Pe cine mai intereseaza cu cine se culca Elena Ceausescu acum 50 de ani?! Nu mai incercati sa creati „perdele de fum” pentru a indeparta lumea de la problemele reale actuale!
––
29 septembrie, 22:35. DemosEye
toate scursurile securiste tradatoare ies acum la interval cu „dezvaluiri senzationale”. De ce nu a facut aceste dezvaluiri inainte de 89 sau imediat dupa 89 ? De ce a stat in umbra lor si le-a slujit cu credinta ? Acelasi stil ca si viermele pacepa. Care a a pus botul la toate avantajele pe care i le creea pozitia de securist ca dupa aia sa scuipe venin tradandu-si tara. nu l-a interesat decat pielea lui. aceasta spucatura este asemeni slugilor care musca mana care i-a hranit. Slugoi a fost de mic. De cand deschidea usa la cofetarie si vedea ca nu face mare lucru si castiga bani. Slugoi a ramas toata viata. Iar acum vede ca nu il mai baga nimeni in seama si face pe „descoperitorul de senzatii tari”. sictiri momaie securista. In afara de deschis si inchis usa la clientela si pus microfoane mai stii ceva ? da sa mananci rahat dupa atatia ani. pofta buna.
–––-
29 septembrie, 12:48. OVIDIU
EvZ: „Timp de 1.146 de zile a fost aghiotantul lui Nicolae Ceauşescu”

EvZ: „Cum aţi ajuns aghiotantul lui?”
Nicolae Stan: „Au fost inundaţii pe la Ciurel. Eu eram şeful Securităţii Capitalei.
Cred că era prin anul 1973 sau 1974”. – EL HABAR N-ARE CAND A INCEPU ORI IN 1973 ORI 1974 IAR VOI FCETI SOCOTELI INCREDIBIL.
––––––––––-
Deci Securistul stan nu tine mine iar voi numarati exact cum se face asta ?
–––
29 septembrie, 10:55. OVIDIU
FOTOGRAFIA CU CPUL TAIAT (NICOLAE) A FOST DE LA CRIMEEA VOI ATI CAPTURT DIN VIDEO CA SA FACETI ECONOMIE DE BANI DUPA CE ATI INCASAT O GRMADA DE BANI DUPA ACEST INTERVIU MIZERABIL.
VA DAU EU POZE GRATUIT.

–––––––––––––––
––––––––
VOI L-AT TRAS DE NAS CA SA ZICA CE ATI DORIT DESPRE ELENA UITE VA CITEZ. : Să ne întoarcem mai aproape de 1989…
Da, a avut legături intime strânse cu Ioan Ursu (academician, specialist în fizică atomicăn. r.) şi, aşa cum am precizat, cu cu încă doi , care trăiesc şi nu este frumos să îi pomenesc.
–––––––––––––––
ASTA INSEAMA CA UNDEVA LA MIJLOC IN 1984 CAND ELENA AVEA 68 DE ANI L-A INSELAT PE CEAUSESCU RIDICOL!!!!!!!!
––-
29 septembrie, 10:04. OVIDIU
1 .EvZ, cum faceti voi socoteala – „Timp de 1.146 de zile a fost aghiotantul lui Nicolae Ceauşescu. El Stan zice singur din 1974 pina in decembrie 1979 era aghiotantul lui Ceausescu 5 ani de zile faceti socoteala.

2- Stan nu vorbeste clar parca voi i-ati pus vorba in gura. El mu era paznic spune clar ca avea oameni deci este imposibil ca intre 1974 si 1980 Elena avea amanti era prea batrana 58 de ani – in 1979 avea 63 de ani.

3- El zice ca numai cand s-a urcat in avion 1968 l-a vazut pe Plesita cu mina acolo.

4- a ramas doar o posibilitate cam in ’70. Dar tot avea o varsta inaintata 50 de ani.
5- Ati avut nevoie de rating asta este adevarul adevarat el a fost bine platit de EvZ, si a vorbit ce i-ati spus voi, pentru ca ceva concret nu a zis despre Elena.
M-ati dezamagit.
––––
29 septembrie, 06:19. Costi
Poveste cam la oha : Lenuta o „ardea ” la Olanesti cu Ursu si alti 2-3 si nea Nicu nu stia nimic !!! Atotstiitoarea , omniprezenta si atotputernica Secu dormea si nu l-a informat pe Dictator !
Ce sa mai intelegi , cand ne convine spunem despre Secu ca stia tot ce misca in Romania comunista si aiurea in Europa , si la fel , cand iarasi ne convine , spunem ca Secu dormea in post !
Povesti de adormit ….postacii ! Tara arde si EvZ spune basme… !
––-
28 septembrie, 22:40. MAXIMUS- NU EXISTA ZIAR MAI PENIBIL CA EVZ!!!!- GUVERNUL BOC COMUNIST!!!!
zau nu aveti nici o limita mai animalelor , ca sa zic asa; ce are un articol ridicol despre elena ceausescu de-a face pe prima pagina a zirului deja ptr ore bune??? o zi foarte proasta la stiri? sau o lipsa totala de talent care nu va permite sa interpretati stirile de valoare ci doar cancanurile;
din tot articolul cel mai clar este ca guvernul boc este clar pro comnist ca si marinerul securist care-l manevreaza din moment ce si-au aratat pe fata simpatia fata de fosti membrii marcanti ai PCR; si problema nu e cu membrii PCR ci cu lingaii portocalii cameleoni convinsi
–––
28 septembrie, 22:01. Garfield*motanu
Evz, v-ati tampit de tot! La 60 de ani, Leana avea amanti, iar unul dintre ei era CVT! Fara indoiala, asta e nivelul bashistilor! Votul lor are aceeasi valoare cu al unui destept! Cat mai multi tampiti la vot, tot atatea voturi pentru ba$$oi! hehehe! Gm.
––-
30 septembrie, 14:10. expired
stimate jurnalist,
daca vorbesti despre „rating”… pe pariu ca libertatea sau can-can sunt cu mult peste evz sau alte publicatii online onorabile; famiglia Ceausescu, implicit regimul lor i-a „produs” pe majoritatea celor care ne guverneaza de aproape 22 de ani;

teoria ca pe vremea lor s-a construit…bla bla bla…este pur si simplu imbecila; altfel spus, daca nu am fi avut comunisti timp de 45 de ani oare nu ne-am fi dezvoltat? ba dimpotriva as afirma! am fi avut o economie sanatoasa, cu investitii reale iar discutia ar putea continua…

sa nu uitam ca „dezvoltarea” lor s-a bazat pe crima! milioane de romani nevinovati anticomunisti au platit si au murit in inchisorile comuniste! acum ati scos de la naftalina un alt j_eg comunist sa-si insire aminirile scabroase ????? penibil!
–––––––
Stefan 30.09.2011 | 10.31
Tot felul de dezvaluiri „incendiare” bazate pe un mare NIMIC. Niste declaratii ale unor imbecili senili care nici macar nu avut acces in preajma cuplului prezidential. Preza de mucava, jigodii care platesc articole din lipsa de asa-zisul senzational. RUSINE.
––-
prostii 30.09.2011 | 10.44
Nu dau doi bani pe tampeniile unui hodorog necunoscut, iesit de mult din atentia tuturor si care ar face orice spre a fi bagat in seama! Parca s-a OTV-izat toata Romania, batem apa in piua despre NIMIC, fara nicio dovada! Am trait pe vremea lui Ceausescu si era evident ca cei doi soti aveau o relatie solida, se vede imediat asta dupa cum se privesc si isi zambesc doi soti, dupa faptul ca el o accepta in permanenta alaturi! El avea o personalitate foarte puternica si nu ar fi acceptat-o in preajma lui daca i-ar fi dat motive de indoiala!
––
osborn 30.09.2011 | 11.01
spere ca urmatorele alegeri sa ne aduca un om la fel ca ceausescu. aruncati cu noroi in el si in ea. uitativa la reptilele din ziua dea azi care ne conduc ca sau imbogatit din fabricile taiate si vandute la fier vechi. oare cum pot sa afirme ca nu erau productive , cand nea Nicu , dumnezeu sa-l ierte, platise datoriile tari, cum producea atunci bani sa ii imprumute si pe altii, il criticati ca va dadea pe cartela acum e bine ca va dau primari un kilogram de zahar si un litru de ulei de mila? ca regina nu stiu care sa ascuns( da cine e regina asta frate? este o marioneta care tine cu dinti de jiltu ei.), ca nu stiu cine ia refuzat vizita. ca nu stiu cine nu il placea, ca in nu stiu ce vizita a furat dintro camera de hotel tot ce aveti bai fratilor de puneti botul la toate barfele astea ordinare.

6 comentarii leave one →
  1. septembrie 29, 2011 19:36

    DOBITOC BATRAN DU-TE-N-MATA

    Apreciază

  2. septembrie 30, 2011 22:15

    Să vedem ce nu se potriveşte:

    „Generalul” afirmă (de fapt lasă să se înţeleagă) că ar fi devenit aghiotant al lui Ceauşescu prin 1973 sau 1974 apoi ar fi devenit Preşedinte al Federaţiei Române de tenis în perioada celor mai mari izbânzi (Ţiriac – Năstase).
    Ori perioada Ţiriac – Năstase a fost cam între anii 1968-1976 (conform Wikipedia).
    Şi tot din Wikipedia aflăm şi altceva foarte interesant: abia în 1978 devine acest individ şef al Direcţiei a V-a, până în 1984 – http://ro.wikipedia.org/wiki/Serviciul_de_Protec%C8%9Bie_%C8%99i_Paz%C4%83 Adică pe la 60 de ani (şi 40 de ani vechime în… Partid) a fost scos la pensie. Din copilărie îmi amintesc faptul că acei ani erau şi cu cele mai intense zvonuri şi dezinformări ce-i priveau pe Ceauşeşti. După cum s-a aflat în ultimii ani, era o operaţie a sovieticilor de influenţare a opiniei publice, prost gândită – părerea mea. Ar fi fost mai eficientă să se refere la condiţiile din ce în ce mai grele de trai, dar asta ar fi pus sub semnul întrebării tot sistemul bolşevic de guvernare. Revenind. Prin ceea ce toarnă din guşă acest „general” se pare că în persoana sa aflăm unul dintre acei agenţi de influenţă şi manipulare puşi în slujba… Moscovei!
    Dar cui slujeşte acest „scandal”? Poate ar trebui pus în legătură cu alte „dezvăluiri picante” privindu-i pe Ceauşeşti? Pentru că tot zilele astea aflăm cum că regina Marii Britanii s-ar fi pitit prin… boscheţi ca să nu socializeze cu Ceauşescu şi Lenuţa. Afirmaţii absolut stupide pentru cei ce ştiu modul în care a fost întâmpinat Ceauşescu în 1978 cu ocazia vizitei sale în Regatul Unit. A fost primit CA UN ŞEF DE STAT şi s-a întâlnit cu ŞEFUL STATULUI din ţara gazdă. Şi atunci, de ce această dezinformare (iar mâna profesioniştilor în ale dezinformării se simte) ? Pentru că există un personaj în România aflat în funcţia cea mai înaltă în stat şi care este realmente bolnav de invidie pe toate personajele din istoria noastră care s-au bucurat de un tratament care lui îi este refuzat. Vă las pe dumneavoastră să-l ghiciţi.

    Apreciază

  3. septembrie 30, 2011 22:28

    Offf! Şi mai sunt!

    Condamnarea lui Drăghici. A a vut loc în 1968.
    Felul în care sunt puse întrebările, special concepute spre a fi interpretabile. „Dar Dej nu era afemeiat!”. Păi nu era afemeiat, domnule director de reviste pornografice Tabacu, dar avea amante. Ori un afemeiat, domnule Tabacu, înseamnă un personaj apropiat de taurul comunal. Să înţelegem că înafară de afemeiaţi şi poponari nu mai există altă categorie. Dar zvonul cu actele pidosnice puse pe seama lui Dej au ieşit tot din fabrica de zvonuri a Moscovei. Interesant este că au fost reluate de măreţul actoraş Florin Călinescu (la comanda cui?) şi, iată, de Horia Tabacu – un alt gangster al „ziaristicii” post-revoluţionare, unul din factorii de presiune în campania de transformare a femeilor din România în sclave sexuale.

    Apreciază

  4. octombrie 10, 2011 22:47

    Dar au trait bine……………. si noi pe langa ei

    Apreciază

  5. Gogu permalink
    octombrie 1, 2021 05:36

    Generalul Stan un lingușitor, s-a cocotat în funcții deși era pitic de statură , complexat de acest handicap , a fost marginalizat și pensionat timpuriu motiv pentru care face declarații publice bazate pe niște zvonuri care nu se confirmă.
    Păcatele Elenei CEAUSESCU sunt mari și confirmate de fapte . Iovanca lui Tito a încercat dar liderul Iugoslaviei i-a dat peste bot si a potolit-o imediat.
    Se zice că bărbatul se culca seara lângă nevasta cu ideile lui și se trezește dimineața cu ideile nevestei……!!!??? Asemenea bărbați nu merită să fie conducători de oameni.

    Apreciat de 1 persoană

Trackbacks

  1. Manelizarea istoriei. Dar cine comandă muzica? « Blogul lui Donkeypapuas

Lasă un comentariu

Descoperă mai multe la Nicolae Ceauşescu Preşedintele României 1965-1989. Sit oficial 🇧🇪

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura